Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

Lening afsluiten

Als u geen klant van ons bent

Bent u geen klant van ABN AMRO en wilt u een lening bij ons afsluiten? Dat kan! U regelt het makkelijk online. En we komen bij u langs voor de controle van uw identiteitsbewijs. Zo geregeld.
Lamp

In 3 stappen een lening afsluiten

  1. Bereken hoeveel u kunt lenen

    Ontdek in 2 minuten welke lening bij u past, hoeveel u kunt lenen en wat het elke maand kost.
  2. Offerte aanvragen

    U krijgt een vrijblijvende offerte in uw mail en/of via Internet Bankieren. Lees ‘m goed door. U heeft 30 dagen bedenktijd en zit nergens aan vast. We bellen u zodat u vragen kunt stellen. En nemen samen met u de voorwaarden door.
  3. Akkoord?

    Onderteken de offerte en bewaar deze. Scan of maak een foto van de getekende overeenkomst en de gevraagde documenten, bijvoorbeeld uw salarisstrook of bankafschrift. U kunt deze documenten aan ons e-mailen of per post sturen. We komen bij u langs om uw identiteitsbewijs te controleren. Zijn de ondertekende offerte en documenten akkoord? Dan storten we het geld zo snel mogelijk op uw rekening.

Ook goed om te weten over lenen

Uw lening oversluiten

Ergens anders al een lening? Dan is het overzichtelijker én vaak goedkoper om deze over te sluiten. Met onze gratis overstapservice is dat heel makkelijk.

Verantwoord lenen

Als u een lening afsluit, wilt u waarschijnlijk graag weten waar u precies aan toe bent. Onze tips helpen u verantwoord te lenen. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Leengesprek via Beeldbankieren

Wilt u online hulp bij het kiezen van de juiste lening? Onze medewerkers helpen u graag. Gewoon vanuit uw huis via Beeldbankieren. Het is gratis en vrijblijvend.

Daarom geld lenen bij ABN AMRO

Geen verborgen kosten

Naast aflossing en rente betaalt u niets extra. U weet vooraf waar u aan toe bent.

8,7 voor gemak

Klanten geven onze leningen een 8,7 voor gemak op Independer.nl .

Persoonlijk contact

Vragen over geld lenen? De medewerkers van onze Leendesk helpen u graag. Via chat, telefoon of Beeldbankieren.