Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

investeren in vastgoed verduurzamen

Energiezuinige woning voor verhuur

Meer rendement en klaar voor de toekomst

Meer rendement, meer woningwaarde én een steentje bijdragen aan een beter milieu. Als u een huis koopt voor verhuur is dit het moment om duurzaam te verbouwen. Bekijk hoe u kunt bijdragen aan duurzaamheid. En hoe u dit financiert.

ABN AMRO

De voordelen van verduurzamen

De energieprestatie van uw woning telt mee in de puntentelling van een zelfstandige huurwoning. Dat betekent dat u voor een duurzame woning een hogere huurprijs kunt vragen. Daarnaast draagt een duurzame verbouwing bij aan de verhuurbaarheid en stijgt uw woning in waarde. En uw huurders? Die besparen op hun energiekosten en genieten van meer wooncomfort.
Meer over de puntentelling
ABN AMRO

Appartement met een Vereniging van Eigenaren (VvE)?

Dan is het goed te weten dat het dak, buitenmuren en de vloer op de begane grond meestal gemeenschappelijk bezit zijn. Dus wilt u isoleren of zonnepanelen plaatsen? Dan moet u samen afspraken maken. Over andere energiezuinige maatregelen kunt u zelf beslissen. Bijvoorbeeld het plaatsen van HR++-glas. Voor VvE’s die energiezuinig willen verbouwen, zijn er subsidies en gunstige leningen. Praat er eens over met uw adviseur. 
Maak een afspraak

Verbouwing zorgde voor waardeverhoging van € 220.000

Remco verbouwde zijn stadspand in Utrecht. Daarbij waren duurzaamheid en lagere stookkosten belangrijk. Daarom isoleerde hij de woning volledig. Uiteindelijk wist hij de waarde van zijn woning bijna te verdubbelen.
Stel op de bank kijkend naar tablet

Bereken uw energiebesparing

Ontdek binnen 3 minuten hoeveel u kunt besparen op het energieverbruik van de woning. Met Energiezuinig wonen ziet u direct welke stappen u kunt nemen, wat de kosten ervan zijn en wat u dit mogelijk kan opleveren. Alles in één overzicht, in een handig stappenplan. Op maat gemaakt met berekeningen van onze partner HomeQgo. 

 

Bereken uw besparing op energie
geld lenen voor een verbouwing

Woning voor de verhuur

Met onze maatwerkfinanciering kunt u de aankoop van de woning die u wilt verhuren financieren. Wilt u ook verbouwen? Dan is dit het moment om uw woning te isoleren of te kiezen voor andere duurzame maatregelen. Met het Maatwerkkrediet kunt u de verbouwing onder voorwaarden meefinancieren.
Meer over het Maatwerkkrediet