Naar de navigatie Naar de inhoud

FiNBOX is gestopt

Uw digitale financiële inbox is gesloten

Steeds minder klanten maakten gebruik van hun FiNBOX. Dit komt doordat veel organisaties zelf een alternatief bieden voor het versturen van hun financiële post, zoals een 'mijn-omgeving'. Ook het betalen van rekeningen gaat steeds makkelijker (Bijvoorbeeld via iDEAL of Incassomachtigen). Daarom zijn wij sinds 1 januari 2017 gestopt met FiNBOX.

U kunt uw documenten niet meer bekijken en downloaden. Mist u belangrijke documenten die in uw FiNBOX stonden? Dan kunt u deze documenten eventueel nog opvragen bij de betreffende bedrijven en instellingen.

Veelgestelde vragen

  • Moet ik mij afmelden voor FiNBOX?

    Nee, dat hoeft niet. Wij hebben FiNBOX voor onze klanten gesloten. Dit is automatisch gebeurd. Wij hebben de bedrijven en instellingen voor u geïnformeerd.

  • Blijft mijn FiNBOX-archief beschikbaar?

    Nee, zowel de betaal- als de archieffunctie van FiNBOX is vervallen. Documenten die in uw FiNBOX-archief stonden kunt u niet meer bekijken. Mist u documenten? Neemt u dan contact op bij het betreffende bedrijf of de betreffende instelling.

  • Wat gebeurt er met de inhoud van mijn FiNBOX-archief?

    De inhoud van uw FiNBOX-archief is verwijderd. Heeft u een document nodig dat u niet heeft opgeslagen? Neem dan contact op met het betreffende bedrijf of instelling.

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Weet u precies wat u besteedt?

Meer controle op uw geld met Grip

Met Grip weet je precies wat je per maand aan koffie uitgeeft

Een kop koffie to go, een lunch in de stad of een extra zak chips in uw boodschappenmand. Naast uw vaste lasten kunnen de kosten van kleine uitgaven snel oplopen. Met de Grip app weet u precies waar uw geld naartoe gaat en houdt u de controle.