Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

man koopt een ijsje

Voordelen van de creditcard

Onmisbaar op reis en bij uw online aankopen

U krijgt veel extra's bij een creditcard. Met een creditcard pakt u automatisch de volgende voordelen mee:

 
  • Aflevergarantie: geld terug als uw aankoop niet wordt geleverd
  • Uw aankopen zijn verzekerd tegen schade en verlies
  • Gemakkelijk, en vaak noodzakelijk, bij het huren van een auto
  • Eenvoudig als u online een vakantie boekt
  • Altijd geld bij de hand bij autopech of een ziekenhuisopname
  • Snelle manier om tol te betalen
  • Handig als u borg moet betalen voor een hotelkamer

Veilig, simpel en snel betalen

Afrekenen in een restaurant, een hotelkamer boeken of gewoon lekker online shoppen? Met een creditcard betaalt u veilig, snel en simpel. Ook handig: u bekijkt al uw creditcardbetalingen in de ABN AMRO app.

Bijna alles wat u koopt is meteen verzekerd

Uw aankopen zijn met een creditcard van ABN AMRO bijna allemaal automatisch verzekerd. Als u met uw creditcard heeft betaald, is uw aankoop 180 dagen gratis verzekerd tegen diefstal, verlies of beschadiging. Bij een ABN AMRO is dat zelfs 365 dagen. En dat geldt voor zowel aankopen in een winkel als aankopen die u online doet.

Een uitkomst bij grotere uitgaven

Met een creditcard op zak heeft u nét wat meer te besteden. Fijn als u net een mooie aanbieding ziet. Uw aankopen worden 1x per maand van uw betaalrekening afgeschreven - dat kan soms iets meer ruimte geven.

Veilig online shoppen zonder stress

Bij Nederlandse webwinkels kunt u bijna altijd betalen met iDEAL. Maar buitenlandse shops vragen bijna allemaal om een creditcard. Wel een voordeel: dan zijn uw aanwinsten ook meteen verzekerd. En wordt uw pakje niet geleverd? Of is het kapot afgeleverd? Met de Aflevergarantie draaien we de betaling voor u terug.

Extra veilig online shoppen? Ontdek de voordelen van de MasterCard SecureCode.

Ook interessant

ABN AMRO Credit Card

Vrijwel al uw aankopen 180 dagen verzekerd en geld terug als uw aankoop niet wordt geleverd met de Aflevergarantie. Dát is het voordeel van een ABN AMRO Credit Card.

ABN AMRO Gold Card

Met een ABN AMRO Gold Card heeft u diverse verzekeringen. Zo zijn vrijwel alle aankopen 365 dagen verzekerd en heeft u bij het huren van een auto geen eigen risico bij schade.

Creditcardzaken online regelen

Uw saldo en rekeningoverzicht inzien, uw creditcard limiet wijzigen of uw creditcard activeren: dat kan met Creditcard Online. Ontdek wat u allemaal online kunt regelen.