Voordelen van de creditcard

Onmisbaar op reis en bij uw online aankopen

U krijgt veel extra’s bij een creditcard. Superhandig als u in het buitenland bent. Binnenkort op vakantie? Met een creditcard pakt u automatisch de volgende voordelen mee:

  • Gemakkelijk, en vaak noodzakelijk, bij het huren van een auto
  • Snelle manier om tol te betalen
  • Eenvoudig als u online een vakantie boekt
  • Handig als u borg moet betalen voor een hotelkamer
  • Altijd geld bij de hand bij autopech of een ziekenhuisopname
  • Slim bij het aanvragen van een ESTA-verklaring  voor Amerika

Handig in het buitenland

Een auto huren, hotelkamer reserveren, betalen bij de tolpoort… Een creditcard is bijna onmisbaar als u op reis gaat. Het geeft ook extra zekerheid: als u in het buitenland niet met uw betaalpas kunt betalen, kunt u meestal wél afrekenen met uw creditcard.

Bijna alles wat u koopt is meteen verzekerd

Uw aankopen zijn met een creditcard van ABN AMRO bijna allemaal automatisch verzekerd. Als u met uw creditcard heeft betaald, is uw aankoop 180 dagen gratis verzekerd tegen diefstal, verlies of beschadiging. Bij een ABN AMRO creditcard is dat zelfs 365 dagen. En dat geldt voor zowel aankopen in een winkel als aankopen die u online doet.

Een uitkomst bij grotere uitgaven

Met een creditcard op zak heeft u nét wat meer te besteden. De standaardlimiet op een ABN AMRO Credit Card is € 2.500 per maand. Bij een ABN AMRO Gold Card is de standaardlimiet zelfs € 5.000. Fijn als u net een mooie aanbieding ziet. Uw aankopen worden 1x per maand van uw betaalrekening afgeschreven - dat kan soms iets meer ruimte geven.

Veilig online shoppen zonder stress

Bij Nederlandse webwinkels kunt u bijna altijd betalen met iDeal. Maar buitenlandse shops vragen bijna allemaal om een creditcard. Wel een voordeel: dan zijn uw aanwinsten ook meteen verzekerd. En wordt uw pakje niet geleverd? Of is het kapot afgeleverd? Met de Aflevergarantie draaien we de betaling voor u terug.

Extra veilig online shoppen? Ontdek de voordelen van de MasterCard SecureCode.

Ook interessant

ABN AMRO Credit Card

Een standaardlimiet van € 2.500 en vrijwel al uw aankopen 180 dagen verzekerd: dát is het voordeel van een ABN AMRO Credit Card.

ABN AMRO Gold Card

Met een hoog standaardlimiet (€ 5.000) is de ABN AMRO Gold Card handig voor grote aankopen. Vrijwel alle aankopen zijn 365 dagen verzekerd.

Creditcard Online

Al uw creditcardzaken online regelen: dat kan met Creditcard Online. Activeer uw creditcard of blokkeer ‘m juist. En vraag makkelijk uw pincode op.