Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Toezicht

Wie zijn de toezichthouders van ABN AMRO?

 

De juiste instanties

ABN AMRO staat in Nederland onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandsche Bank. Voor informatie over het toezicht kunt u bellen naar onderstaande Toezichtslijnen. Deze zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

Toezichtslijn Autoriteit Financiële Markten

Heeft u vragen over financiële aanbieders, dan kunt u contact opnemen met het meldpunt van de Autoriteit Financiële Markten:  0800 - 5400 540 .

Toezichtslijn De Nederlandsche Bank

Heeft u vragen of opmerkingen over de euro, pensioenen, banken en verzekeraars in Nederland? Dan kunt u terecht bij De Nederlandsche Bank: Publieksinformatie 0800 - 02 01 068 (gratis). U kunt ook het algemene telefoonnummer gebruiken: 020 - 52 49 111 (lokaal tarief).

Welke informatie krijgt u?

De Toezichtslijnen geven globale informatie. U krijgt er dus geen advies bij het maken van een keuze voor een financieel product. Ook spreken de Toezichtslijnen geen waardering uit over de instellingen die onder het toezicht staan. Wel kunnen Toezichtslijnen hulp bieden bij het doorverwijzen naar de juiste instantie als u een klacht heeft over een instelling die onder toezicht staat (geschillencommissies, ombudsmannen, et cetera). Toezichthouders treden zelf niet op als geschillenbeslechters.