Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Uw betalingen weer op orde

Uw betalingen weer op orde

Op naar een positief saldo

Heeft u soms moeite om uw rekeningen te betalen? Of zelfs al betalingsachterstanden? Blijf er niet mee rondlopen. U hoeft het niet alleen op te lossen. Neem contact met ons op. Samen met u zoeken we een oplossing om uw betalingen weer op orde te krijgen.

Betalingsproblemen bij ABN AMRO?

Betalingsproblemen of al een betalingsachterstand bij ABN AMRO? U hoeft het niet alleen op te lossen. Wat de reden ook is: onze adviseurs helpen u graag. Samen zoeken we naar een passende oplossing.

Wat gebeurt er bij een derdenbeslag?

Heeft u een schuld? Dan kan er beslag gelegd worden op het geld op uw betaalrekening. Dit betekent dat de schuldeiser uw geld eist om uw schuld te betalen. Dit noemen we een bankbeslag of derdenbeslag.

Geldproblemen door de toeslagenaffaire?

Bent u in de problemen gekomen door de (kinderopvang)toeslag-affaire van de Belastingdienst? We bieden u hulp, want we begrijpen dat de toeslagenaffaire grote gevolgen heeft voor uw leven en uw financiën.

ABN AMRO

Zet samen alles op een rij

Wilt u wel eens vrijblijvend over uw financiële situatie praten? Bijvoorbeeld omdat het u niet altijd lukt om uw rekeningen op tijd te betalen? Dat komt vaker voor dan u denkt en u hoeft het niet alleen op te lossen. Onze Financieel Gezond Coaches helpen u graag om samen een passende oplossing te zoeken.