Wat zijn jouw toekomstdromen?

Ontdek je financiële mogelijkheden

-

Hoe houd je het overzicht?

Een goed overzicht van je geldzaken en de juiste inzichten helpen je bij het nemen van financiële beslissingen. Ga daarom eens aan de slag met de Pensioencheck, Schenkwijzer of handige Grip app. Of vraag gratis Financieel Inzicht aan.

Alles over wonen en hypotheken

Wil je een huis kopen?

Als je een huis wilt kopen, heb je misschien veel vragen. Wil je een bestaand huis, kies je voor nieuwbouw of koop je een kavel? Bereken eerst hoeveel hypotheek je kunt krijgen. Zo weet je in welke prijsklasse je kunt gaan zoeken én hoeveel je dat gaat kosten. Of overleg vrijblijvend met een adviseur.

Heb je een koophuis?

Hoe profiteer je van de lage hypotheekrente als je al een hypotheek hebt? Kun je je hypotheek aanpassen door die bijvoorbeeld over te sluiten of door extra af te lossen? Bekijk hoe je slim kunt besparen op je woonlasten.

Je woning na je AOW-leeftijd

Heb je de AOW-leeftijd bereikt? En is je huis meer waard dan je hypotheek? Met de Overwaarde Hypotheek gebruik je de overwaarde van je huis om extra inkomen te krijgen. Handig als je wilt verbouwen of de (klein)kinderen wilt helpen.

Huis
-

Van cappuccino's naar kapitaal

Hoe vaak koop jij een heerlijke cappuccino? Dit lijkt een kleine uitgave, maar het kan aardig oplopen als je het apart zet. Hoeveel? Speel het cappuccino spel! Beleggen kent risico's, je kunt je inleg verliezen.

Tips voor de geldzaken van uw kind

Wat komt er op je pad?

Ga je samenwonen, trouwen of krijg je een kind? Wil je een schenking doen of ontvang je een schenking? Voor een aantal belangrijke situaties hebben we op een rijtje gezet wat er financieel verandert en wat je moet regelen.

Wat kunt u nu al regelen voor later?

Wat regel je nu voor later?

Wat betekenen je keuzes die je nu maakt, later voor je finaniën? Bijvoorbeeld als wil eerder wilt stoppen met werken. Lees meer over financiële vraagstukken en wat je kunt doen om je financieel voor te bereiden op toekomst.

De financiële vraagbaak voor jou

Heb je een financiële vraag?

Stel 'm aan de financiële vraagbaak. Een team van experts beantwoordt gratis jouw financiële vragen. Het maakt niet uit waar je bankiert! De financiële vraagbaak is bereikbaar via: financielevraagbaak@abnamro.nl.

Hulp nodig?

icoon

WhatsApp

24/7 online

Ongevraagd een WhatsApp van ons gekregen? Reageer dan niet om phishing te voorkomen. Lees meer over het gebruik van WhatsApp.

icoon van Facebook

Facebook

24/7 online

icoon

Bel 0900 - 00 24 (gebruikelijke belkosten)

Neem contact met ons op

icoon

Via chat

Elke dag van 08.00 tot 22.00 uur

  • De wachttijd is gemiddeld 5 minuten
icoon

Bel 0900 - 00 24 (gebruikelijke belkosten)