Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

Altijd de baas over je geld

Met de ABN AMRO app

Heb jij de ABN AMRO app? Dan heb je een goed middel in handen om de baas te blijven over je eigen geld. Want als je een beetje smart met die app omgaat, ben je altijd in controle. Hieronder lees je hoe je dat doet.

 

Eerst even oefenen met je ouders

Tja, daar zit je misschien niet meteen op te wachten, maar het is toch wel slim om eerst even te oefenen met de ABN AMRO app. Maar je ouders kunnen je rekening ook zo instellen dat je bijvoorbeeld eerst alleen kunt kijken maar nog geen geld kunt overboeken. Je kunt bijvoorbeeld ook eerst een paar keer met je ouders samen online iets kopen. Met jouw eigen geld, van jouw eigen rekening.  


Laat je ouders anders eerst even deze handige artikelen lezen.

Stel pushberichten in

Wil je een seintje krijgen als je zakgeld of loon is gestort? Stel dan gratis pushberichten in. Dan krijg je een berichtje op je telefoon zodra als er iets op je rekening verandert. 

Blijf de baas over je eigen geld

Je wilt natuurlijk niet dat vreemden er met je geld vandoor gaan. Wees daarom een echte baas en waak goed over je geld. Dat doe je bijvoorbeeld door op de volgende dingen te letten.

  1. Berg je persoonlijke gegevens voor online bankieren goed op en deel deze nooit met anderen.
  2. Kies een moeilijke toegangscode, en deel ook die met niemand.
  3. Reageer nooit op mailtjes, sms'jes, Whatsapp berichten of belletjes waarin naar je inloggegevens wordt gevraagd! Een bank zal nooit jouw persoonlijke gegevens opvragen.

Ook interessant

Ben jij een baas of een dwaas?

Wij vinden dat iedereen de baas moet zijn over zijn of haar geldzaken. Maar een baas word je niet vanzelf. Lees hier meer over alles wat met geldzaken te maken heeft. Dan ben jij binnen 'no time' een baas over je eigen geld!

Leer uw kind veilig online bankieren

In deze online wereld is mobiel bankieren niet meer weg te denken. Zodra uw kind hier klaar voor is, is het handig om dit samen te oefenen. Want omgaan met de ABN AMRO app én Internet Bankieren is al even wennen. Maar hoe doen jullie dit veilig? Met deze 5 tips leren jullie samen hoe je veilig bankiert via een mobieltje.

Herken jij een nepwinkel?

Wist je dat 1 op de 5 Nederlandse webwinkels onbetrouwbaar zijn? 😲 En dat er heel veel buitenlandse nep-webwinkels zijn? Soms zijn ze bijna niet te herkennen. Hier moet je op letten.