Ondernemen voor later

U verdient een goed pensioen na uw ondernemende leven. Daar helpen we u graag bij. Bekijk de mogelijkheden en onze tips. Of maak nu een afspraak voor advies op maat.

Zes tips voor een 'rijk' leven na uw pensioen

De meeste ondernemers hebben wel nagedacht over hun financiën als ze straks met pensioen gaan. Maar het is minstens zo belangrijk om ook over de emotionele kant na te denken. 

Wacht u op het nieuwe pensioenakkoord?

In het pensioenakkoord worden maatregelen voorgesteld die van belang zijn voor de privésituatie van ondernemers. Wat houden deze maatregelen in voor zzp’ers en DGA’s?

U verdient een financieel onbezorgde oude dag

Elke ondernemer, zzp’er of DGA verdient financiële rust na jaren hard werken. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om die onbekommerde toekomst te regelen. Maar wacht niet te lang en vraag advies aan iemand met verstand van pensioenzaken!

Wat is het verschil tussen een oudedagsreserve en een lijfrente

Verschil tussen oudedagsreserve en lijfrente

Als zzp-er kunt u naast een lijfrente ook een fiscale oudedagsreserve gebruiken voor pensioenopbouw. Wat is de samenhang en wat zijn de verschillen?

Ondernemer en pensioen

Pensioen voor ondernemers

Ondernemers, zzp'ers en dga's hebben verschillende mogelijkheden om als privépersoon hun pensioen te regelen.
Vermogensadvies

Persoonlijk gesprek over uw vermogen of pensioen

Wat is de beste plek voor uw vermogen, prive of in uw bv? Hoe blijft uw gezin achter bij onverhoopt overlijden? Kunt u eerder stoppen met werken? We helpen u graag met uw vragen. Maak nu een vrijblijvende afspraak met een van onze specialisten.