Naar de navigatie Naar de inhoud

KinderToekomst Spaarrekening aanvragen

KinderToekomst Spaarrekening

Een KinderToekomst Spaarrekening voor uw (klein)kind vraagt u gemakkelijk aan. U kunt dit online doen, bij een bankkantoor of telefonisch via 0900 - 00 24 (gebruikelijke belkosten).

Let op: Als u deze rekening aanvraagt, heeft u het Burger Service Nummer (BSN) van uw (klein)kind nodig. U vindt dit nummer bijvoorbeeld op de polis of op het pasje van de zorgverzekering of op de brief over het Burger Service Nummer die u van uw gemeente heeft ontvangen.

Online aanvragen

De KinderToekomst Spaarrekening voor uw kind kunt u snel en gemakkelijk hier online aanvragen.

Openen bij een bankkantoor

Natuurlijk kunt u de KinderToekomst Spaarrekening ook openen bij een van onze bankkantoren. U kunt hiervoor online een afspraak maken. Neem naast het BSN van uw kind dan ook een geldig identificatiebewijs van uzelf mee.

Telefonisch aanvragen

U kunt de KinderToekomst Spaarrekening ook telefonisch openen via 0900 - 00 24 (gebruikelijke belkosten).  Dit kan 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Aanvraag door grootouders

Als grootouder(s) kunt u de KinderToekomst Spaarrekening ook aanvragen voor uw kleinkind. Daarvoor moet minimaal één van de wettelijk vertegenwoordigers toestemming geven. Dit zijn meestal de ouders. Ook moet de wettelijke vertegenwoordiger klant zijn bij ABN AMRO. Wij sturen u per post een bevestigingsbrief van uw aanvraag. De wettelijk vertegenwoordiger ontvangt binnen 3 werkdagen de overeenkomst KinderToekomst Spaarrekening voor ondertekening. Zodra wij de getekende overeenkomst hebben ontvangen, openen wij de rekening.

Hulp nodig? Bel met een van onze medewerkers. Dat kan 24 uur per dag, 7 dagen per week. 0900 - 00 24 (gebruikelijke belkosten).

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Sparen én beleggen?

Combineer het beste van beide werelden

Sparen en beleggen

Een spaarbuffer is belangrijk. Maar hoe haalt u meer uit de rest van uw spaargeld? Met beleggen maakt u kans op een hoger rendement. U bepaalt zelf uw wensen en grenzen. Is beleggen iets voor u?

Blijf op de hoogte via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Nieuwsbrief