Actievoorwaarden Vakantiegeld campagne

Spaar nu voor later en ontvang een bonus van € 100

Door op tijd te beginnen met het aanvullen van uw pensioen, heeft u later meer geld. Stort nu € 500 op uw Pensioenaanvulling en ontvang € 100 op uw rekening.

Voor wie geldt de actie?
De actie geldt voor zowel klanten die al Pensioenaanvulling met variabele rente hebben als voor klanten die Pensioenaanvulling met variabele rente nieuw afsluiten tijdens de actieperiode.

Let op! De actievoorwaarden zijn gewijzigd per 27-6-2022.

 

Wat houdt de actie in?

U krijgt de bonus van € 100 op uw betaalrekening als u uiterlijk 30 juni 2022 in één keer minimaal € 500 stort op uw Pensioenaanvulling met variabele rente rekening.

De actie loopt van 1 mei 2022 tot en met 30 juni 2022.

Hoe werkt het?

 1. Open tijdens de actieperiode een ABN AMRO Pensioenaanvulling met variabele rente rekening als u nog geen Pensioenaanvulling met variabele rente rekening bij ABN AMRO heeft.
 2. Stort direct bij het openen van uw Pensioenaanvulling rekening minimaal € 500 in één keer.
 3. Meld u aan voor de actie via dit aanmeldformulier als u nog geen Pensioenaanvulling heeft. Heeft u al wel Pensioenaanvulling? Dan kunt u dit aanmeldformulier gebruiken. Klanten die zich niet via het speciale aanmeldformulier hebben aangemeld, ontvangen geen bonus.
 4. In de eerst volgende kalendermaand na het openen van uw Pensioenaanvulling rekening krijgt u € 100 bonus op uw betaalrekening gestort.

Wanneer wordt de bonus uitgekeerd?

U ontvangt uw bonus in de eerstvolgende kalendermaand na:

 1. Het openen van uw Pensioenaanvulling met variabele rente rekening als u nog geen Pensioenaanvulling heeft met variabele rente.
 2. Het storten van minimaal € 500 in één keer.
 3. Het aanmelden voor de actie via het aanmeldformulier.

Voorbeeld

U opent uw Pensioenaanvulling met variabele rente rekening op 24 juni 2022. Bij het openen van uw Pensioenaanvulling rekening stort u direct minimaal € 500. Uw bonus van € 100 ontvangt u dan eind juli 2022.

Of

U hebt al een Pensioenaanvulling met variabele rente rekening en u stort direct minimaal € 500 op 10 juli 2022. Uw bonus van € 100 ontvangt u dan eind augustus 2022.

Waar kan ik vragen stellen over deze actie?

Wat doe ik als ik niet tevreden ben over deze actie?

Als u niet tevreden bent over deze actie, kunt u een klacht indienen via een klachtenformulier. Daar leest u ook wat de klachtenprocedure is.

Wat is verder belangrijk om te weten?

 • Om in aanmerking te komen voor de bonus dient u een Pensioenaanvulling met variabele rente rekening te openen. Of al in het bezit te zijn van een Pensioenaanvulling met variabele rente bij ABN AMRO.
 • U dient tijdens het openen van uw Pensioenaanvulling met variabele rente rekening direct een eerste storting te doen van minimaal € 500 in één keer. Of als u als een Pensioenaanvulling heeft met variabele rente minimaal € 500 in één keer te storten.
 • Om deel te nemen aan deze actie moet u zich aanmelden via het aanmeldformulier. Als het aanmeldformulier niet ingevuld is, heeft u geen recht op de bonus.
 • U kunt alleen meedoen met het product Pensioenaanvulling variabele rente (PA2014).
 • De actie is geldig voor zowel private- als retail klanten mits zij aan de voorwaarden voldoen.
 • Per persoon kan er in totaal maximaal € 100 aan bonus ontvangen worden, ongeacht het aantal inschrijvingen. U ontvangt dus nooit meer dan € 100 per persoon.
 • In de eerst volgende kalendermaand na uw eerste storting (minimaal € 500) zal de bonus van € 100 worden gestort op uw betaalrekening, die gekoppeld is aan uw Pensioenaanvulling met variabele rente rekening.
 • ABN AMRO Bank N.V. kan de actievoorwaarden tussentijds wijzigen en de actie op elk moment stoppen of verlengen. In dat geval komt een gewijzigde versie van de actievoorwaarden, voorzien van een datum, op abnamro.nl.
 • Aan het meedoen aan de actie zijn geen kosten verbonden. Lees meer over de kosten van Pensioenaanvulling.
 • De actie is ook van toepassing op klanten die kiezen voor een waardeoverdracht. Mits ze voldoen aan de voorwaarden.
 • De actie is een initiatief van ABN AMRO Bank N.V. gevestigd te Amsterdam.
 • Op deze actie is Nederlands recht van toepassing.

Vragen over uw persoonlijke situatie?

Gloeilamp

Heeft u een vraag?

Kijk voor een antwoord bij onze meestgestelde pensioenvragen.
Wordt teruggebeld

Bel ons direct

Bekijk de telefoonnummers en openingstijden.
Maak een afspraak

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en u wordt gebeld om een afspraak in te plannen.

Vragen over uw persoonlijke situatie?

Gloeilamp

Heeft u een vraag?

Kijk voor een antwoord bij de meestgestelde pensioenvragen.
Wordt teruggebeld

Bel ons direct

Bekijk de telefoonnummers en openingstijden.

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en u wordt gebeld om een afspraak in te plannen.