Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO winnaar Cash Publieksprijs

Jaarlijkse uitreiking Cashcow Awards

ABN AMRO heeft voor de derde keer op rij de Cash Publieksprijs gewonnen! De award gaat naar de beste aanbieder van beleggingsproducten en is een initiatief van Cash magazine, cashcow.nl en beleggersclub Bull Up.

Beleggen kent risico's. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

 

Meer over deze award

In maart 2022 werd ABN AMRO genomineerd voor deze prestigieuze Cash Publieksprijs. Daarna is het stemfestijn losgebarsten en zijn we als winnaar gekozen.

Cash publieksprijs 2022

De Cashcow Award Publieksprijs

Tijdens het Groot Beleggersonderzoek van Cash benoemde het publiek vele favorieten voor de Cashcow Awards. Daaruit is voor de Cashcow Award Publieksprijs ABN AMRO als genomineerde gekozen en nu dus zelfs de winst van deze prijs. Daar zijn we trots op. We hebben hard gewerkt om van onze bank de beste beleggingsinstelling te maken voor u, ook in dit bijzondere jaar met veel uitdagingen.

We leren veel van onze klanten en hun veranderende behoeften. Dankzij hen kunnen we ons aanbod verbeteren. En hebben we een passend assortiment voor zowel de startende, als de meer ervaren belegger. Ook in 2022 blijven we werken aan onze digitale oplossingen, om ze nog efficiënter en makkelijker in gebruik te maken. We blijven de persoonlijke bank in een digitale tijd. - Sandy Blaauboer-Boots, directeur Retail Investments bij ABN AMRO MeesPierson 

 

We hebben nu voor de derde keer op rij deze prijs mogen ontvangen en zullen ons inzetten om onze klanten zo goed mogelijk te blijven bedienen. De winst van de Cash Publieksprijs 2022 is een extra stimulans om samen met u te blijven kijken welke manier van beleggen het beste aansluit bij uw persoonlijke wensen. Dit doen we met een proactieve benadering, relevante informatie en een heldere verslaglegging.

Over de Cashcow Awards

De Cashcow Awards is een initiatief van Cash magazine, cashcow.nl en beleggersclub Bull Up. Tijdens de online editie van de BeleggersFair Kennis Update op vrijdag 22 april werden de winnaars bekend gemaakt van de Cash Publieksprijs, Cash Innovatieprijs, Cash ETF-prijs en Beste Vermogensbeheerder 2022.