Naar de navigatie Naar de inhoud

Vragen en advies over uw pensioen

Bij belangrijke zaken als uw pensioen is het prettig als u bij iemand terecht kunt voor advies. Iemand met verstand van zaken. Onze gecertificeerde ABN AMRO adviseurs helpen u graag verder, of u nou met een brandende vraag zit of het pensioenspoor volledig bijster bent.

 
vrouw achter laptop aan het bellen

Stel uw pensioenvraag telefonisch

Stel u wilt iets specifieks weten over uw pensioen of misschien over pensioenen in het algemeen. Bijvoorbeeld wanneer u precies met pensioen kunt. 

Zo'n korte vraag kunt u ook telefonisch aan een van onze adviseurs stellen. Bel ons op 0900-0024 of laat uw telefoonnummer achter. Dan bellen we u direct gratis terug.

 
man en vrouw met tablet

Beter voorbereid met een oriëntatiegesprek

Het is goed om regelmatig inzicht te hebben in uw toekomstige financiële situatie. U kunt dan tijdig bijsturen als dat nodig is. U komt namelijk liever niet voor verrassingen te staan als u straks met pensioen gaat. Een gratis oriëntatiegesprek met een van onze adviseurs helpt u al aardig op weg. 

In zo’n gesprek bespreken we uw financiële situatie, uw wensen en doelen en de mogelijke risico's. Daarna bekijkt u samen met uw adviseur wat de mogelijke vervolgstappen zijn. In sommige gevallen heeft u aan een oriëntatiegesprek al voldoende.

 
Beleggingsadvies via webcam

Pensioenadvies: rust en zekerheid

Het kan zijn dat u na een oriëntatiegesprek nog behoefte heeft aan uitgebreider advies. Plan in dat geval een adviesgesprek in met een van onze adviseurs. Dat kan op een kantoor bij u in de buurt, maar ook gewoon thuis via Beeldbankieren. 

De adviseur stelt een compleet pensioenplan voor u op. Als u wilt houdt hij daarbij rekening met onvoorziene omstandigheden als arbeidsongeschiktheid en overlijden. Met dit totaaladvies krijgt u grip op uw financiële toekomst. 

Na het gesprek ontvangt u een gedetailleerd rapport waarin u al uw gegevens, inzichten en oplossingen overzichtelijk terugvindt. U zult zien dat dat rust en zekerheid geeft.

Later? Dan gaan we reizen!

Begin daarom nu al met sparen

En stel ligt in een hangmat. Zij denken na over later. Hoeveel hebben ze later te besteden en wat zijn hun plannen?

Als u straks stopt met werken, heeft u alle tijd voor die langgekoesterde wereldreis. Zorg voor voldoende budget, dus begin nu alvast met sparen.