Naar de navigatie Naar de inhoud

Vragen en advies over uw pensioen

Bij belangrijke zaken als uw pensioen is het prettig als u bij iemand terecht kunt voor advies. Iemand met verstand van zaken. Onze gecertificeerde ABN AMRO adviseurs helpen u graag verder, of u nou met een brandende vraag zit of het pensioenspoor volledig bijster bent.

 
BetaalGemak Max aanvragen

Stel uw pensioenvraag telefonisch

Stel u wilt iets specifieks weten over uw pensioen of misschien over pensioenen in het algemeen. Bijvoorbeeld wanneer u precies met pensioen kunt. 

Zo'n korte vraag kunt u ook telefonisch aan een van onze adviseurs stellen. Bel ons op 0900-0024 of laat uw telefoonnummer achter. Dan bellen we u direct gratis terug.

 
ABN AMRO denkt met u mee bij geldproblemen.

Beter voorbereid met een oriëntatiegesprek

Het is goed om regelmatig inzicht te hebben in uw toekomstige financiële situatie. U kunt dan tijdig bijsturen als dat nodig is. U komt namelijk liever niet voor verrassingen te staan als u straks met pensioen gaat. Een gratis oriëntatiegesprek met een van onze adviseurs helpt u al aardig op weg. 

In zo’n gesprek bespreken we uw financiële situatie, uw wensen en doelen en de mogelijke risico's. Daarna bekijkt u samen met uw adviseur wat de mogelijke vervolgstappen zijn. In sommige gevallen heeft u aan een oriëntatiegesprek al voldoende.

 
Beleggingsadvies via webcam

Pensioenadvies: rust en zekerheid

Het kan zijn dat u na een oriëntatiegesprek nog behoefte heeft aan uitgebreider advies. Plan in dat geval een adviesgesprek in met een van onze adviseurs. Dat kan op een kantoor bij u in de buurt, maar ook gewoon thuis via uw computer met webcam. 

De adviseur stelt een compleet pensioenplan voor u op. Als u wilt houdt hij daarbij rekening met onvoorziene omstandigheden als arbeidsongeschiktheid en overlijden. Met dit totaaladvies krijgt u grip op uw financiële toekomst. 

Na het gesprek ontvangt u een gedetailleerd rapport waarin u al uw gegevens, inzichten en oplossingen overzichtelijk terugvindt. U zult zien dat dat rust en zekerheid geeft.

Later? Dan gaan we op wereldreis

Hoeveel heeft u later te besteden?

En stel ligt in een hangmat. Zij denken na over later. Hoeveel hebben ze later te besteden en wat zijn hun plannen?

Fantaseert u wel eens over een wereldreis? Tijdens uw pensioen heeft u tijd. Maar misschien is uw inkomen dan lager dan u denkt. Ontdek dus hoe u nu inkomen kunt opbouwen voor later.