Naar de navigatie Naar de inhoud

Online aanvraag

Wat u moet weten voordat u begint met uw online aanvraag

Via internet vraagt u binnen een paar stappen een product aan. Of u sluit het product direct af. Het is belangrijk dat u weet hoe het product in elkaar zit. Hieronder ziet u waar u op kunt letten.

 

Lees de productinformatie

Lees altijd eerst de productkenmerken, daar vindt u alle belangrijke informatie. Sommige producten hebben aanvullende productinformatie zoals een Financiële Bijsluiter en/of een Dienstverleningsdocument. Deze vindt u ook bij de productkenmerken.

 

Productinformatie is geen advies

De productinformatie is meestal algemeen en niet afgestemd op uw persoonlijke situatie. Het is dus geen persoonlijk advies. Als wij wel advies geven, dan geven wij dat duidelijk aan.

Wilt u persoonlijk advies? Een adviseur kijkt op uw verzoek samen met u naar uw financiële situatie en toekomstplannen. Zo krijgt u het advies dat het beste bij u past. Bekijk onze pagina over advies

 

Zo verloopt uw aanvraag

Wilt u online een product aanvragen of afsluiten? Dan verloopt uw aanvraag als volgt:

 • Gegevens invullen
  U vult de gevraagde gegevens in. Na het eerste scherm ziet u knoppen waarmee u terug kunt gaan naar de voorgaande schermen om uw gegevens te wijzigen. Als u deze gebruikt, blijven de ingevulde gegevens bewaard.
  U kunt altijd stoppen met uw aanvraag. Heeft u dan nog niet alle gegevens ingevuld? Dan worden de gegevens niet bewaard. Heeft u wel alle gegevens ingevuld en ziet u het overzicht hiervan? Dan kunt u aangeven dat u later verder wilt gaan met uw aanvraag. Uw gegevens worden dan 30 dagen bewaard.

 • Controleren en opslaan
  Sluit u een product direct af? Dan krijgt u een overzicht van uw aanvraag nadat u alle gegevens heeft ingevuld. Controleer dit overzicht en wijzig gegevens als dat nodig is. Sla het overzicht direct op. Dat kan namelijk niet meer als u op 'verzenden' heeft geklikt. 
  Ziet u een overeenkomst? Controleer deze dan voordat u akkoord gaat en wijzig gegevens als dat nodig is. Sla de overeenkomst direct op voor uw eigen administratie. Dat kan namelijk niet meer als u de overeenkomst heeft verzonden.

 • Verzenden
  Als u op 'verzenden' klikt, vraagt u het product aan of sluit u het direct af. Dit verschilt per product. U ontvangt een bevestiging via e-mail. Daarin vindt u meer informatie over wat er verder gaat gebeuren.

 • Sla de productvoorwaarden op
  In 1 van de schermen ziet u de productvoorwaarden. Wij raden u aan deze voorwaarden op te slaan. U kunt deze ook printen.

 

In het Nederlands

De overeenkomst is in het Nederlands en naar Nederlands recht behalve als vermeld staat dat dit niet zo is. De communicatie met u is ook in het Nederlands. Als dit anders is, melden wij u dit.

 

Informatie over ABN AMRO

Lees ook de informatie Over ABN AMRO. Daarin vindt u informatie over ons en onze klachten- en geschillenregeling. Wij bieden de producten aan. Als wij alleen bemiddelen voor deze producten, dan leest u dat in de productkenmerken.

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Tip: al uw rekeningen in beeld

Toegang tot al uw rekeningen via de app

In de mobiel bankieren app ziet u al uw rekeningen bij elkaar.

Met de Mobiel Bankieren app heeft u toegang tot uw betaal-, spaar- of beleggingsrekeningen. Ook de betalingen van uw ABN AMRO Credit Card kunt u bekijken. Zo heeft u altijd overzicht, waar en wanneer u wilt.