De sector Transport en Logistiek transformeert in rap tempo. Zichtbare assets zoals trucks, trailers en logistiek vastgoed vormen weliswaar immer de basis van logistiek. Maar de echte vernieuwing vindt onderhuids plaats. Digitalisering en technologie zijn leidend in vernieuwing en sturen logistieke bedrijven naar een nieuwe richting. Ondernemers moeten de nieuwe economie anno 2018 inpassen in hun bestaande organisatie. Dit zal de toekomstbestendigheid voor hun én hun opdrachtgevers kunnen borgen.

Innovatie in logistiek

Innovatie is van alle tijden. Voor een onderneming betekent innovatie niet zelden het verschil tussen een succesvol bedrijf of het einde van het bedrijf. Daarom moet iedere ondernemer serieus nadenken over de impact en toepasbaarheid van innovatie op zijn of haar bedrijf. Deze publicatie geeft inzicht in hoe ondernemers uit de sector Transport en Logistiek een zestal innovatiethema's beoordelen.

Lees de samenvatting

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang een melding wanneer wij nieuwe publicaties uitbrengen. Voor transport en logistiek, andere sectoren of op macro-economisch vlak. Via het inschrijfformulier bepaalt uzelf hoe vaak u een e-mail ontvangt met een link naar de nieuwste berichten.

Meld u nu aan