Expert Academy

Profiteer van onze sectorexpertise

Onze sectorexperts doen meer dan publiceren van relevante sectorinformatie en trends op Insights. Ze laten u graag profiteren van hun kennis. Nodig onze experts uit voor diverse rollen tijdens uw event.

Bart Banning

Zero emissie stadslogistiek

Stadsdistributie zonder CO2-uitstoot, oftewel zero emissie. Bart vertelt graag over de weg naar een succesvolle samenwerking voor het realiseren van zero emissie stadslogistiek in 2030.

David Kemps

Servitization

Servitization, het hoofdthema van sectorexpert David Kemps, gaat over de transitie van product naar gebruik. Het aanbieden van diensten levert vaak extra omzet en winst op. David kan u meer vertellen over welke stappen gezet kunnen worden op weg naar servitization.

Han Mesters

Human capital

Human Capital is het hoofdthema van sector banker Han Mesters. Han is actief in de sector zakelijke dienstverlening, waar mensen het verschil maken. HR is dus een kerncompetentie.

Julia Krauwer

Duurzaam digitaliseren

Sector banker Julia Krauwer begeeft zich op het snijvlak van digitaal en duurzaam. Julia verdiept zich in de manieren waarop technologische innovaties de wereld kunnen helpen verduurzamen.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze inzichten, tips en trends