Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Alle sectoren

Actualiteiten, nieuws en trends over alle sectoren

Personeelstekorten breekijzer voor welzijn werknemer

Het welzijn van werknemers is vorig jaar toegenomen. Zo geven werkgevers meer aandacht aan de ontwikkeling van vaardigheden, is de werkprivébalans verbeterd en het loonverschil tussen mannen en vrouwen iets afgenomen. Kopzorgen blijven echter volop aanwezig, zoals de stagnerende gezondheid van werknemers en de inflatie, die tot financiële stress leidt.

Lees het laatste rapport

Best gelezen artikelen

Bereid u voor: een wereld vol sancties

12 juli 2023

De sancties tegen Rusland hebben grote economische gevolgen voor Europa en de kans dat ze spoedig worden opgeheven is klein. Daarnaast leiden wereldwijde politieke spanningen tot onduidelijkheid over de mate waarin Europa minder afhankelijk van het buitenland wil en kan worden. Hiervoor schetsen we drie scenario’s.

Winst wordt afgeleide van de bedrijfscultuur

18 juli 2023

Veel bedrijven in de retail en zakelijke dienstverlening zijn in de weer met internet gebaseerde bedieningsmodellen. Efficiency overwegingen en kostenbesparingen spelen een belangrijke rol bij de afweging wanneer de dure menselijke medewerker ingezet moet worden.

Een optimale balans tussen duurzaam en digitaal

20 juli 2023

De 'twin transition' verwijst naar digitale transitie en de duurzaamheidstransitie, die tegelijkertijd plaatsvinden en op elkaar inwerken. Dat leidt tot twee centrale vragen: hoe kunnen digitale technologieën helpen met verduurzaming, terwijl we de ecologische voetafdruk van deze IT binnen de perken houden?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze inzichten, tips en trends