Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Alle sectoren

Actualiteiten, nieuws en trends over alle sectoren

ABN AMRO

Laat uw bedrijf duurzaam groeien

Bent u ook bezig met het verduurzamen van uw bedrijf? Hier vindt u volop advies, financiering, netwerken en kennis over de transitie naar een duurzamere economie. Onze experts denken graag mee met uw duurzaamheidsuitdaging.

Pensioengerechtigden bieden soelaas op krappe arbeidsmarkt

Pensioengerechtigden die blijven werken, ‘doorwerkers’, zijn een vertrouwd gezicht geworden op de arbeidsmarkt. Van taxichauffeurs tot theateracteurs, doorwerkers zijn te vinden in alle sectoren. Ze zijn ook hard nodig vanwege de tekorten op de arbeidsmarkt. Toch is het onbenutte arbeidspotentieel nog groot. Werkgevers spelen een cruciale rol om dit potentieel te benutten.

Lees het rapport

Best gelezen artikelen

Werknemer in geldzorgen, maar werkgever weet van niets

20 maart 2024

Werkgevers zijn nauwelijks op de hoogte van de financiële problemen waarmee veel van hun werknemers kampen. Van de mensen in loondienst is maar liefst 4 procent niet in staat om zijn rekeningen te voldoen, terwijl de werkgever hier in minder dan 1 procent van de gevallen bekend mee is.

Rapporteren over duurzaamheid makkelijker met AI

18 maart 2024

Het creërend vermogen van generatieve AI kan de transitie naar een duurzamere wereld op diverse manieren ondersteunen. Voorbeelden van toepassingen zijn het maken van duurzaamheidsrapportages voor organisaties en het in kaart brengen van bedrijfsrisico’s op het gebied van klimaatverandering.

Duurzaamheidsrapportage volgende uitdaging voor bedrijven in onzeker 2024

12 december 2023

Grote bedrijven hebben vanaf 2024 te maken met extra eisen op het gebied van duurzaamheidsverslaglegging. Hoewel zij hiervoor informatie gaan opvragen in de waardeketen, is de richtlijn nog nauwelijks bekend bij het midden- en kleinbedrijf.

Meld u aan voor onze Insights nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze inzichten, tips en trends