Welkom bij ABN AMRO

Alles voor de ondernemende vrouw

Laat u inspireren door onze ondernemersverhalen en tips

Bent u pas gestart met ondernemen of misschien al wat langer bezig? Wat uw situatie ook is, soms is het fijn om inspiratie op te doen of even te sparren met een adviseur. Zo haalt u het beste uit uzelf en uw bedrijf. Op deze pagina vindt u inspirerende artikelen en verhalen van andere ondernemers.

Ondernemende vrouwen: de cijfers

62% meer vrouwelijke ondernemers

Volgens cijfers van de KVK steeg het aantal vrouwelijke ondernemers in Nederland met 62%, van 441.734 in 2013 naar 715.383 in 2022.

Vrouwen beleggen beter

Onderzoek van Fidelity toont aan dat vrouwen beter beleggen dan mannen, namelijk met een percentage van 0,4%.

Internationaal actief

Vrouwelijke ondernemers in het Nederlandse bedrijfsleven zijn volgens cijfers van het CBS net zo internationaal actief als mannelijke ondernemers.

Welkom bij ABN AMRO

Op zoek naar een financiering die bij uw ambities past?

Wij denken graag met u mee. U kunt ons telefonisch bereiken voor advies over leningen tot € 250.000. Voor leningen vanaf € 250.000 kunt u een persoonlijk gesprek via Beeldbankieren inplannen. Samen gaan we op zoek naar de juiste oplossing voor uw onderneming.

Welkom bij ABN AMRO

Veilig zakendoen

De meeste bedrijven erkennen dat cybercrime een groeiende zorg is, maar geven er nauwelijks prioriteit aan. De impact op alle aspecten van de bedrijfsvoering kan echter enorm zijn. Hoe kunt u schade voorkomen? Wij helpen u veilig zaken te doen.

Uw sportvereniging financieren

Oud-hockeyster Kim Lammers werkt aan een duurzame wereld

Start-up Circulr staat voor duurzaamheid in de sportwereld en kledingindustrie. Het bedrijf van onder andere Kim Lammers verkoopt 100% gerecyclede sportieve kleding en accessoires en helpt sportclubs en bedrijven te verduurzamen.

Welkom bij ABN AMRO

Judith Sanders: 'Vrouwen beleggen beter'

Beleggen is een bewezen manier om op lange termijn financiële doelen te behalen. Toch benutten veel vrouwen de kracht van beleggen nog niet optimaal, ziet Judith Sanders, beleggingsstrateeg van ABN AMRO. ‘Vrouwen onderschatten hoe goed ze zijn in beleggen.’

Evenementen voor ondernemers

Inspiratiesessies, informatieavonden, lezingen en seminars: ontdek alle evenementen die wij organiseren voor ondernemers.

icoon