Insights nieuwsbrief

Insights

Inzicht, trends en tips voor ondernemers in elke sector

Provada 2021

Evenementen

Wilt u meer weten over onderwerpen als vastgoed, treasury, cybersecurity, klimaatverandering, de energietransitie of big data? Op zoek naar inspiratie voor uw vakgebied? ABN AMRO houdt evenementen met inspirerende sprekers.

Rusland-Oekraïne conflict en uw betaalzaken

Oorlog in Oekraïne

De gevolgen van de invasie van Oekraïne door Rusland worden wereldwijd gevoeld. Bekijk de veelgestelde vragen over uw bankzaken, sectorinformatie en economisch nieuws over de oorlog in Oekraïne.

icoon
Insights nieuwsbrief

Insights nieuwsbrief

  • Duiding bij het economisch nieuws
  • Ontwikkelingen, cijfers en thema's
  • Inspirerende ondernemersverhalen
  • Inzicht van onze sectoreconomen en cyberexperts
  • Verslagen van evenementen
Wegwijs op Insights

Wegwijs op Insights

Waar vind ik sectorinformatie? Hoe denkt ABN AMRO over belangrijke economische thema’s en kan ik me wapenen tegen cyberaanvallen? Het antwoord vindt u op Insights en zoeken in onze kennisbank is nu nog makkelijker.

icoon
De veranderende omgeving

De veranderende omgeving

Expertise van Franka Rolvink Couzy

We leven in onzekere tijden. Van ondernemers vraagt dit veerkracht. Franka Rolvink Couzy analyseert de grootste thema’s die veranderingen in gang zetten: welzijn in sectoren, de gevolgen van Covid-19 en circulariteit. Ze vertelt graag meer op uw evenement.

Macro Economie

Macro-economie

Hoe staat de Nederlandse economie ervoor? Wat zijn de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, woningmarkt, of de loonontwikkeling? Deze onderwerpen en nog veel meer worden binnen de rubriek macro-economie besproken.

De nieuwsbrief van ruim 45.000 ondernemers

Kies zelf welke sectoren en cybersecurity thema's u wilt volgen.