Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Zakelijke dienstverlening

Actualiteiten, nieuws en trends in de zakelijke dienstverlening

Verhuisdoos wordt uitgepakt in een nieuw kantoor.

Voor de groeiende ondernemer

Als bevlogen ondernemer wilt u niets liever dan uw onderneming te laten bloeien. Wij kunnen u hierbij helpen met advies en tips zodat u zich volledig kan richten op de groei van uw bedrijf.

Best gelezen artikelen

Verzuim voorkomen is beter dan genezen

15 augustus 2023

Het ziekteverzuim onder werknemers is historisch hoog en geeft ondernemingen kopzorgen: verzuim is kostbaar en verergert het al zo knellende personeelstekort. Voorkomen van langdurig verzuim kan doeltreffend zijn, omdat de oorzaken van verzuim vaak werkgerelateerd zijn.

Kabinetsplan maakt kinderopvang duurder en complexer

2 augustus 2023

Het kabinet heeft plannen om de huidige kinderopvangtoeslag af te schaffen en een nieuw stelsel op te zetten, wat ingrijpende gevolgen zal hebben voor de kwaliteit, toegankelijkheid en betaalbaarheid van de kinderopvang.

Toekomstvisie werkomgeving Facilitair Management. 4 scenario’s voor 2027

27 juni 2023

De wereld verandert snel en het is belangrijk om daarop in te spelen. Ontwikkelingen op het gebied van geopolitiek, de arbeidsmarkt, duurzaamheid en technologie hebben (mogelijk) grote invloed op het FM werkveld.

Zero emission stadslogistiek

Human Capital

Expertise van Han Mesters

In de sector zakelijke dienstverlening staat de medewerker centraal. Dat is de reden dat HR een kernactiviteit wordt. Voor ABN AMRO brengt sector banker Han Mesters de effecten hiervan in zicht. Hij vertelt u graag meer over dit thema tijdens uw evenement.

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

De zakelijke dienstverlening is de smeerolie van de kenniseconomie. Het is de sector waar mens en kennis centraal staan en nieuwe manieren van werken veelal het eerst worden toegepast. Het is een proeftuin voor andere sectoren. Ook kan het een belangrijke aanjager in de transitie naar een circulaire economie worden.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze inzichten, tips en trends