Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Zakelijke dienstverlening

Actualiteiten, nieuws en trends in de zakelijke dienstverlening

Twee vrouwelijke ondernemers hebben een meeting

Een gezonde groei in de zakelijke dienstverlening

Wij helpen u uw dromen en ambities waar te maken. Ontdek onze mogelijkheden en zoek de financiering die bij u past. Vraag direct online aan of maak een afspraak met een adviseur.

Arbeidsrelatie meer fluïde door structureel tekort aan mensen

De personeelskrapte heeft historische proporties bereikt. Ondanks dat de economie afkoelt en de beroepsbevolking met meer dan tien miljoen mensen nog nooit zo groot is geweest, duurt de spanning op de arbeidsmarkt voort. Het aantal vacatures overstijgt het aantal werklozen en vacatureborden zijn niet weg te denken uit het straatbeeld.

Lees het rapport

Best gelezen artikelen

Een mens is meer dan hoofd en lijf - vitaal op de werkvloer

11 maart 2024

ABN AMRO is betrokken bij het Code-V initiatief, dat zich tot doel stelt om vrouwelijke ondernemers in Nederland te versnellen. Dat is hard nodig, want vrouwen komen in het bedrijfsleven nogal wat barrières tegen, blijkt uitonderzoek. De bank wil met haar diversity and inclusion-beleid barrières wegnemen en gelijke kansen creëren.

Arbeidsrelatie meer fluïde door structureel tekort aan mensen

20 oktober 2023

De personeelskrapte heeft historische proporties bereikt. Ondanks dat de economie afkoelt en de beroepsbevolking met meer dan tien miljoen mensen nog nooit zo groot is geweest, duurt de spanning op de arbeidsmarkt voort.

Schulden bij werknemers voorkomen als kernwaarde

29 januari 2024

René ter Borgh is algemeen directeur van service-, onderhoud-, en calamiteitenbedrijf Ruitenheer, een familiebedrijf uit Almere. Zijn bedrijf met 400 werknemers richt zich onder andere op gevelonderhoud, schoonmaak, glasbewassing en de organisatie van receptiediensten. Een branche met stevige concurrentie.

Zero emission stadslogistiek

Human Capital

Expertise van Han Mesters

In de sector zakelijke dienstverlening staat de medewerker centraal. Dat is de reden dat HR een kernactiviteit wordt. Voor ABN AMRO brengt sector banker Han Mesters de effecten hiervan in zicht. Hij vertelt u graag meer over dit thema tijdens uw evenement.

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

De zakelijke dienstverlening is de smeerolie van de kenniseconomie. Het is de sector waar mens en kennis centraal staan en nieuwe manieren van werken veelal het eerst worden toegepast. Het is een proeftuin voor andere sectoren. Ook kan het een belangrijke aanjager in de transitie naar een circulaire economie worden.

Meld u aan voor onze Insights nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze inzichten, tips en trends