Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Embedded Finance

API's

Bouw zelf aan de toekomst van bankieren

  • Sandbox beschikbaar
  • Beveiligde verbindingen
  • Verhoog uw efficiëntie

Klaar om het heft in eigen handen te nemen? Door te werken met API’s (Application Programming Interface) bent u in staat een eigen manier van bankieren te ontwerpen die aansluit op uw bedrijfsprocessen, klanten en financiële administratie.

Gebruik API’s als digitale bouwstenen binnen uw organisatie. Welke processen u optimaliseert, hangt af van uw specifieke behoeften en wensen. API’s aangeboden door ABN AMRO helpen u onder andere om klantervaringen te verbeteren en (financiële) processen te automatiseren. Hiermee kunt u toekomstbestendige oplossingen realiseren met de bank en partners.

Kosten en tarieven

SMSParking over de Business Account Insight API

Via een App, Portal en SMS service biedt SMSParking parkeerdiensten aan in heel Nederland. Klanten kunnen met hun mobiele telefoon hun parkeerkosten afrekenen. Om de dienstverlening te verbeteren, processen te automatiseren en fraude te voorkomen maakt SMSParking gebruik van de Business Account Insight API van ABN AMRO.
Zitmaxx

Eenvoudige integratie en verbeterde klantbeleving bij Zitmaxx

Zitmaxx is de aanbieder van het meest uitgebreide assortiment aan kwalitatief betaalbaar meubilair binnen de Benelux. Zitmaxx maakt gebruik van de Business Account Insight API van ABN AMRO, om op deze manier de klant- en werknemersbeleving te verbeteren en de processen te automatiseren.
Brainpoint

Verbeterde processen en snellere uitbetalingen bij Brainpoint

Brainpoint is een aanbieder van betrouwbare betaalsystemen en financiële diensten. Brainpoint heeft de Business Account Insight API van ABN AMRO geïntegreerd, om op deze manier de klant- en werknemersbeleving te verbeteren en de processen te automatiseren.