Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Embedded Finance

Embedded Finance​

Boost uw bedrijf samen met ABN AMRO

Samen staat u nóg sterker!

Door te integreren met de producten en diensten van ABN AMRO, laat u klanten hun financiële zaken direct binnen úw online omgeving regelen in plaats van via de bank. Zo creëert u nieuwe inkomstenstromen en optimaliseert u uw klantervaringen! Boost uw bedrijf met Embedded Services als digitale bouwstenen en verrijk uw app of website met nieuwe innovatieve mogelijkheden.​

Uitgelichte Embedded Services

Achteraf betalen

Maak online betalen op factuur mogelijk middels Achteraf betalen, een digitale betaaloplossing voor B2B e-commerce. Achteraf betalen geeft uw koper een betalingstermijn van 30 dagen en regelt de gehele afhandeling, terwijl u direct na levering uitbetaald wordt.

Zakelijke financiering

Biedt uw zakelijke klanten snel en gemakkelijk volledig digitale financieringsoplossingen voor kredieten, leningen of hypotheken.

De voordelen van Embedded Services

Rijke ervaringen​

Verbeter gebruikerservaringen en verminder uitval door meer gemak te bieden, direct binnen uw eigen online omgeving. Zo vergroot u de relevantie van uw product of dienst en verwelkomt u nieuwe gebruikers.

Nieuwe mogelijkheden

Bied uw klanten innovatieve functionaliteiten aan door gebruik te maken van het uitgebreide Embedded Services aanbod. Werk samen met ons en bevorder nieuwe inkomstenstromen voor uw bedrijf.

Gemakkelijke integraties

Integreer de Embedded Services gemakkelijk en snel middels API’s met de laatste technologie. Dankzij de uitstekende API documentatie en onze support wordt uw stap naar realisatie vergemakkelijkt.​
Tikkie and FinDock team up for Salesforce

Tikkie en FinDock werken samen voor Salesforce

Lees hoe Tikkie rechtstreeks vanuit Salesforce gebruikt kan worden via de Tikkie integratie van FinDock.​

Veelgestelde vragen​

Embedded Finance van ABN AMRO is er voor bedrijven die opzoek zijn naar een nieuwe manier van zaken doen, middels financiële integraties. Via de Embedded Finance integraties (Embedded Services) kunnen bancaire diensten direct worden aangeboden aan eindgebruikers zonder uitstapjes te maken naar een digitale omgeving van een bank (app of website).

Wanneer u een zakelijke klant bent van ABN AMRO en wilt integreren met Embedded Services om deze als dienst aan te bieden aan uw klanten, komt u in aanmerking voor een samenwerking. Wij gaan graag met u in gesprek om te ontdekken wat Embedded Services kunnen betekenen voor u en uw klanten. Wilt u zelf producten en diensten van ABN AMRO afnemen? Meer informatie hierover is te vinden op de specifieke productpagina’s.

Ziet u mogelijkheden voor het door u gebruikte platform? Wij adviseren u om in contact te treden met uw product of service provider en hen te wijzen op Embedded Finance van ABN AMRO. Door uw provider een oriëntatiegesprek aan te laten vragen, kunnen wij met hen kijken naar de mogelijkheden.
Het huidige aanbod van Embedded Services kan gebruikt worden zonder PSD2 licentie. De producten en diensten die uitsluitend te gebruiken zijn met een PSD2 licentie zijn te vinden op ABN AMRO Developer Portal .​ ​

ABN AMRO Developer Portal​

Integreer Embedded Services gemakkelijk en snel door te werken met API’s.
Beker