Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

Podcast De Innovatiegolf

De invloed van technologie op mens, bedrijf en planeet

De Innovatiegolf is een podcast over technologische innovaties. Elke aflevering schuift een andere ondernemer aan tafel bij podcast host en startup-kenner Harry Dijkema en tech-expert Julia Krauwer. Het gezelschap neemt een duik in de technologie en onderzoekt wat deze betekent op het vlak van klimaat, circulaire economie of sociale impact.

ABN AMRO

Maak kennis met de podcast-hosts

Startup-kenner Harry Dijkema en tech-expert Julia Krauwer duiken met hun gasten in allerlei technologische innovaties.

Julia Krauwer

Als sector banker Technologie, Media & Telecom bij ABN AMRO houdt Julia Krauwer de technologische ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Met een nuchtere blik onderzoekt zij de kansen en uitdagingen van onder andere artificial intelligence (AI), internet-of-things en cloudtechnologie voor maatschappij, bedrijfsleven en planeet.

Harry Dijkema

Sinds hij in 2020 het startup-team voor ABN AMRO oprichtte, sprak hij met honderden ondernemers. U kunt hem gerust een startup-kenner noemen. Daarnaast is Harry Dijkema een veelgevraagde presentator en podcast-host. Hij maakt programma’s over ondernemerschap, duurzaamheid en innovatie.

ABN AMRO

Cybersecurity

Experts verwachten de komende jaren een verdere stijging van het cyberrisico voor ondernemers. Een cyberaanval kan grote impact hebben op uw bedrijf. Hoe voorkomt u een aanval?

Meld u aan voor onze Insights nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze inzichten, tips en trends