Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Cybercrime checklist 1

Cyberveiligheid

Beveiligen tegen cybercrime

Hoe slaan cyberfraudeurs toe? Waar zitten veelvoorkomende kwetsbaarheden? Lees onze artikelen over cybersecurity en leer hoe u de beveiliging van uw systemen kunt verbeteren om cyberfraude te voorkomen.

ABN AMRO

Bescherm uw data

U werkt dagelijks met vertrouwelijke gegevens. Denk aan klant- of personeelsgegevens. Als deze gegevens uitlekken kan dat nare gevolgen hebben. Zorg er dus goed voor dat deze gegevens goed achter slot en grendel worden bewaard.

Bord met pijl

Stel een actieplan op tegen cybercrime

Een cyber response plan kan u helpen gelijk te handelen bij cybercriminaliteit. Mocht het zo zijn dat cybercriminelen uw bedrijf aanvallen, dan kunt u direct ingrijpen. Het plan helpt u incidenten op te sporen, te reageren en schade te herstellen. 

Beveiliging tegen hack of datalek

6 stappen om een hack of datalek te voorkomen

Als ondernemer wilt u niet dat uw gegevens op straat komen te liggen. Of dat u op een dag niet meer in uw systemen komt omdat uw systeem is gehackt. Met deze 6 stappen voorkomt u een hack of datalek.

Beter omgaan met privacy: 5 tips voor ondernemers

Extra aandacht besteden aan privacy kan geen kwaad, vindt Kor de Boer, commercieel directeur bij Privacy Zeker. Elke seconde is er ergens een datalek. Vijf tips om uw privacy beter te beschermen.

Tips voor een veilige offboarding van werknemers

Vertrekkende medewerkers moeten vaak toegangspassen en/of hardware inleveren. Bij offboarding wordt de IT-beveiligingsafdeling soms vergeten. Voorkom een datalek met een volledige offboarding.

icoon
ABN AMRO

Webinars

Onze experts verzorgen regelmatig webinars over thema's als biodiversiteit, cybersecurity, duurzaamheid en social impact. Volg online de webinars en blijft op de hoogte van actuele onderwerpen en ontwikkelingen uit verschillende sectoren.

Veelgestelde vragen

Elk bedrijf heeft vertrouwelijke gegevens. En werkt daar dagelijks mee. Bijvoorbeeld: gegevens van klanten of personeelsgegevens. Als die vertrouwelijke gegevens op straat liggen, heeft dit vervelende gevolgen. Zorg dus ervoor dat uw gegevens achter slot en grendel blijven. Of plan een vrijblijvend cybergesprek met één van onze experts.

Lees hoe u uw data kan beschermen

Plan een vrijblijvend cybergesprek

Datalekken voorkomen en uw cybersecurity goed voor elkaar hebben? Wij kunnen u hierbij helpen.

Lees onze tips

Plan een vrijblijvend cybergesprek

Bescherm uw bedrijf met onze zakelijke cyberverzekering, krijg uitgebreide dekking en 24/7 hulp van onze specialisten.

Lees over de cyberverzekering

En als het dan toch fout gaat? Dan kunt u maar beter voorbereid zijn en een plan hebben die u kan helpen uit de ellende te komen. Slimme ondernemers stellen een cyber response plan op voordat het te laat is.

Download uw cyber response plan

Onze cyberverzekering beschermt u tegen schade door allerlei online incidenten. En dankzij onze gratis cyberscan weet u direct wat uw risico’s zijn.

Bekijk de dekking van onze cyberverzekering

Onze cyberexperts helpen u uw risico’s in kaart te brengen. Zij hebben alle kennis in huis om u te helpen aan de juiste bescherming tegen cybercriminaliteit.

Plan een vrijblijvend cybergesprek

Uw medewerkers hebben een belangrijke rol om cybercriminaliteit tegen te gaan. Onze experts hebben daarom webinars over cybersecurity gemaakt waarin u leert hoe uw personeel de grootste risico’s kunnen herkennen.

Bekijk de cyberwebinars

Samen met onze betrouwbare partner MMOX Cyber Veilig & Zeker, bieden wij een totaaloplossing die uw bedrijf helpt om cyberrisico’s te verlagen.

Bekijk Cyber Veilig & Zeker

Wij bieden diverse betaalbare cyberoplossingen aan. De Online Cyberscan is een betaalbare scan die inzicht geeft in de status van uw cyberveiligheid. Na de scan ontvangt u een kwetsbaarhedenrapport waarin staat wat u kunt doen om uw cyberveiligheid te vergroten.

Bekijk de Online Cyberscan

Onze Online Cyberscan controleert de cyberveiligheid van uw website, mail en bedrijfsnetwerk. Supersnel en veilig. Zo weet u meteen waar uw zwakke punten liggen.

Bekijk de Online Cyberscan

Samen met onze klanten zorgen we voor veiligheid van hun gegevens en bezittingen. Wij zien dat onze klanten steeds vaker getroffen worden door cyberincidenten, soms met grote financiële gevolgen. Voor onze klanten én voor ons. Bescherming tegen cyberrisico’s van onze klanten is daarom in het belang van onze klanten en onszelf.

Wij hebben jarenlange ervaring in cyberveiligheid en beveiliging van geld en andere bezittingen: van onszelf én dat van onze klanten. Onze eigen CISO-afdeling monitort de laatste cyberdreigingen en cybersecurity-trends voortdurend. Deze kennis en ervaring zetten wij graag in voor onze klanten. Voor de oplossingen en producten die wij aanbieden, werken wij samen met onze partner MMOX, specialist in cyberveiligheid.

Wij bieden momenteel drie cybersecurity-oplossingen aan:

  1. De Online Cyberscan; scan de digitale veiligheid van uw website, mail en bedrijfsnetwerk
  2. Cyber Veilig & Zeker; onze vier-in-één-oplossing voor MKB-klanten
  3. De zakelijke cyberverzekering; verzeker uw bedrijf tegen schade door cybercriminaliteit

Meld u aan voor onze Insights nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze inzichten, tips en trends