Alles voor intermediairs

Samen helpen wij de ondernemer verder

Wij geloven in snel schakelen en persoonlijk contact. Voor intermediairs, zoals accountants of financieel adviseurs, hebben we altijd een persoonlijk aanspreekpunt. Samen kunnen we de ondernemer snel laten profiteren van onze expertise.

Zakelijk financieren check

Financiering

Met deze aantrekkelijke financieringsvormen kan de ondernemer investeren in de groei van het bedrijf.

Zakelijke lease Zakelijke lening Zakelijk krediet
Intermediairs

Meer dan een bank

Laat de ondernemer profiteren van onze producten en diensten die net een stapje verder gaan.

Doorpakken: volhouden én verder komen Tikkie voor bedrijven Krijg uw openstaande facturen direct uitbetaald
Intermediairs

Kennis delen

Profiteer van de kennis van al onze specialisten. Actuele feiten en cijfers van ABN AMRO Insights.

Sectoren en trends Ondernemerstips Macro-economie

Een direct aanspreekpunt bij ABN AMRO

Persoonlijk

Altijd een vertrouwd aanspreekpunt, die u kent en snapt wat u nodig heeft.

Snel

Snel antwoord op uw vragen en directe lijnen naar relevante producten en diensten.

Expertise

Experts om mee te sparren, voor een oplossing die past bij uw klant.

We leren u graag kennen

We leren u graag kennen

Wilt u een persoonlijk aanspreekpunt, of wilt u een financieringsaanvraag aan ons voorleggen? Stuur ons een bericht en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Vertel ons over uw wensen en uw locatie en we zoeken de beste match!

icoon

Veelgestelde vragen

Wij gaan graag met u in gesprek! U legt contact met onze gespecialiseerde adviseurs via 'Neem contact met ons op', of u stuurt een e-mail aan intermediair.zakelijk@abnamro.nl.

Aansluitend nemen wij contact met u op voor een persoonlijk onderhoud (telefonisch of via beeldverbinding) waarin wij nader met u kennis maken, uw wensen bekijken en bespreken wat er nodig is om uw (aan)vraag snel te kunnen behandelen.

Dit hangt af van het type aanvraag (vb werkkapitaal-vastgoed-commercieel vastgoed).

In ieder geval vragen wij van u de IB-aangifte van de ondernemer en de definitieve jaarrekeningen van de afgelopen 3 jaren. Eventueel dienen deze te worden aangevuld met interne cijfers van het lopende boekjaar en/of prognose voor de komende 1 tot 2 jaren. Ook kan een taxatierapport onderdeel zijn van een aanvraag indien er sprake is van financiering van vastgoed, dan wel ter dekking van de financiering.

Ja dat kan. Neem contact met ons op via het mailadres of via 'Neem contact met ons op'. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op om de aanvraag te bespreken. Belangrijk bij het voorbespreken van een post is dat we in bezit zijn van de benodigde relevante informatie, zodat wij met u een analyse kunnen maken. Bij voorkeur stuurt u deze informatie direct mee in de mail.

Stuur ons een mail via intermediair.zakelijk@abnamro.nl met uw verzoek. Wij plaatsen u dan op de verzend- en uitnodigingenlijst.

De snelste route is om een mailtje te sturen via 'Neem contact met ons op' of rechtstreeks naar ons mailadres. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.