Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Waiting for a meeting at the reception

Alles voor de zakelijke intermediair

Samen helpen we ondernemers verder

Bent u zakelijk intermediair, bijvoorbeeld als accountant of financieel adviseur? Voor u hebben we altijd een persoonlijk aanspreekpunt. We geloven in snel schakelen en persoonlijk contact. Samen met u kunnen we ondernemers laten profiteren van onze expertise. Neem contact op met onze specialisten in uw regio.

Vrouw staat bij het raam

We leren u graag kennen

Wilt u als intermediair een persoonlijk aanspreekpunt? Stuur ons een bericht en we nemen binnen 24 uur contact met u op. Vertel ons over uw wensen en uw locatie en we zoeken de beste match!

Waiting for a meeting at the reception

Gebruik ons Partner Portal

Het Partner Portal is de digitale omgeving voor onze zakelijke intermediairs. Via dit portal kunt u onder andere aanvragen indienen en overleggen met uw partner manager. Heeft u nog geen toegang tot dit portal? Neem contact met ons op. 

Speciaal voor intermediairs: een direct aanspreekpunt

Persoonlijk

Altijd een vertrouwd aanspreekpunt, die u kent en snapt wat u nodig heeft.

Snel

Snel antwoord op uw vragen en directe lijnen naar relevante producten en diensten.

Expertise

Experts om mee te sparren, voor een oplossing die past bij uw klant.

Speciaal voor ondernemers: onze producten en diensten

Zakelijk financieren check

Financiering

Met deze aantrekkelijke financieringsvormen kan een ondernemer investeren in de groei van het bedrijf.

Zakelijke lease Zakelijke lening Zakelijk krediet
Intermediairs

Meer dan een bank

Laat ondernemers profiteren van onze producten en diensten die net een stapje verder gaan.

Boekhoudpakket voor starters en ZZP Tikkie voor bedrijven
Intermediairs

Kennis delen

Profiteer van de kennis van al onze specialisten. Actuele feiten en cijfers van ABN AMRO Insights.

Sectoren en trends Ondernemerstips Macro-economie
icoon

Veelgestelde vragen

Wij gaan graag met u in gesprek! U legt contact met onze gespecialiseerde adviseurs via 'Neem contact met ons op', of u stuurt een e-mail aan intermediair.zakelijk@nl.abnamro.com

Aansluitend nemen wij contact met u op voor een persoonlijk onderhoud (telefonisch of via beeldverbinding) waarin wij nader met u kennis maken, uw wensen bekijken en bespreken wat er nodig is om uw (aan)vraag snel te kunnen behandelen.

Dit hangt af van het type aanvraag (vb werkkapitaal-vastgoed-commercieel vastgoed).

In ieder geval vragen wij van u de IB-aangifte van de ondernemer en de definitieve jaarrekeningen van de afgelopen 3 jaren. Eventueel dienen deze te worden aangevuld met interne cijfers van het lopende boekjaar en/of prognose voor de komende 1 tot 2 jaren. Ook kan een taxatierapport onderdeel zijn van een aanvraag indien er sprake is van financiering van vastgoed, dan wel ter dekking van de financiering.

Ja, dat kan. Neem contact met ons op via het mailadres of via 'Neem contact met ons op'. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op om de aanvraag te bespreken. Belangrijk bij het voorbespreken van een post is dat we in bezit zijn van de benodigde relevante informatie, zodat wij met u een analyse kunnen maken. Bij voorkeur stuurt u deze informatie direct mee in de mail.

Stuur ons een mail via intermediair.zakelijk@abnamro.nl met uw verzoek. Wij plaatsen u dan op de verzend- en uitnodigingenlijst.

Wilt u als intermediair een persoonlijk aanspreekpunt? Stuur ons een mail via intermediair.zakelijk@abnamro.nl en we nemen binnen 24 uur contact met u op. Vertel ons over uw wensen en locatie en we zoeken de beste match voor u.

Collega's voeren op kantoor een gesprek, voor de camera.

Ondernemersverhalen

Bent u benieuwd naar echte verhalen van andere ondernemers? Lees hoe zij hun ideeën hebben vormgegeven, voor hun business oplossingen hebben bedacht en deze toepassen in de praktijk.