Vrouw kijkt naar computerschermen

Cybersecurity

Kennis van zaken - veilig zakendoen

Cybercriminaliteit blijft groeien en is een steeds groter probleem voor ondernemers. Inmiddels wordt zelfs 1 op de 3 ondernemers slachtoffer van cybercriminaliteit. Bij ABN AMRO denken we graag mee over de uitdagingen van uw bedrijf. Als bank hebben wij jarenlange ervaring in cybersecurity en het beschermen en beveiligen van onze digitale activa en die van onze klanten. Met onze kennis, expertise en oplossingen zorgen we ervoor dat u veilig verder kunt.

ABN AMRO

Benieuwd hoe u de kans op een cyberaanval kunt verkleinen?

Wij riepen een team van cyberexperts in het leven om bedrijven weerbaarder te maken tegen cybercriminaliteit. Plan een vrijblijvend cybergesprek en ontdek welke risico’s u mogelijk loopt en hoe u de cybersecurity van uw bedrijf verbetert.

Veelgekozen oplossingen

Cyber Veilig en Zeker

Onze vier-in-één-cyberoplossing die voorkomt, versterkt, beschermt en vergoedt. Speciaal voor MKB-ondernemers.

Online Cyberscan

Krijg inzicht in de veiligheid van uw website, mail en bedrijfsnetwerk, krijg een rapport en bespreek deze met een ethisch hacker.

Cyberverzekering

Bescherm uw bedrijf met onze zakelijke cyberverzekering, krijg uitgebreide dekking en 24/7 hulp van onze specialisten.

Mkb isoleert zich door beperkt bewustzijn cyberdreiging

Mkb isoleert zich door beperkt bewustzijn cyberdreiging

Cybercriminelen richten zich steeds meer op het mkb, zo blijkt uit onderzoek van ABN AMRO onder 233 zakelijke klanten. Toch onderschatten kleinere organisaties de risico’s van cybercriminaliteit.

ABN AMRO

Stel een Cyber Response Plan op

Download onze gratis tips en stel zelf een Cyber Response Plan op. Zo kunt u incidenten opsporen en weten uw medewerkers hoe te handelen.

icoon

Meer informatie over cybersecurity

Bekijk alle cyberdownloads

Ontdek de cyberdownloads die wij aanbieden en ga zelf alvast aan de slag met het optimaliseren van uw cyberweerbaarheid.

Bekijk alle cyberwebinars

Kom meer te weten over cybersecurity in verschillende sectoren met de cyberwebinars die we terugkerend organiseren.

Bekijk alle cyberartikelen

Verhoog uw kennis over cybersecurity met de artikelen die zijn geschreven door onze specialisten.

Ga vrijblijvend in gesprek met onze experts

Ontdek wat u kunt doen om uw bedrijf te beschermen.

Veelgestelde vragen

Onze cyberverzekering beschermt u tegen schade door allerlei online incidenten. En dankzij onze gratis cyberscan weet u direct wat uw risico’s zijn.

Bekijk de dekking van onze cyberverzekering.

Onze cyberexperts helpen u uw risico’s in kaart te brengen, en hebben alle kennis in huis om u te helpen aan de juiste bescherming tegen cybercriminaliteit.

Plan een vrijblijvend cybergesprek.

Als uw bedrijf slachtoffer wordt van een cyberaanval, schrikt u natuurlijk enorm. Misschien raakt u zelfs in paniek. Het is dan prettig als u al een plan heeft liggen dat u stap-voor-stap kunt uitvoeren: een Cyber Response Plan. Gebruik onze gids met tips om uw eigen plan te maken.

Download de gratis tips.

Uw medewerkers hebben een belangrijke rol om cybercriminialiteit tegen te gaan. Onze experts hebben daarom een webinar gemaakt waarin u leert hoe uw mensen de grootste risico’s kunnen herkennen.

Bekijk het overzicht.

Samen met onze betrouwbare partner MMOX Cyber Veilig & Zeker, bieden wij een totaaloplossing die uw bedrijf helpt om cyberrisico’s te verlagen.

Bekijk Cyber Veilig & Zeker.

Wij bieden diverse betaalbare cyberoplossingen aan. De Online Cyberscan is een betaalbare scan die inzicht geeft in de status van uw cyberveiligheid. Na de scan ontvangt u een kwetsbaarhedenrapport waarin staat wat u kunt doen om uw cyberveiligheid te vergroten.

Bekijk de Online Cyberscan.

Onze Online Cyberscan controleert de cyberveiligheid van uw website, mail en bedrijfsnetwerk. Supersnel en veilig. Zo weet u meteen waar uw zwakke punten liggen.

Bekijk de Online Cyberscan.

Samen met onze klanten zorgen we voor veiligheid van hun gegevens en bezittingen. Wij zien dat onze klanten steeds vaker getroffen worden door cyberincidenten, soms met grote financiële gevolgen. Voor onze klanten én voor ons. Bescherming tegen cyberrisico’s van onze klanten is daarom in het belang van onze klanten en onszelf.

Wij hebben jarenlange ervaring in cyberveiligheid en beveiliging van geld en andere bezittingen: van onszelf én dat van onze klanten. Onze eigen CISO-afdeling monitort de laatste cyberdreigingen en cybersecurity-trends voortdurend. Deze kennis en ervaring zetten wij graag in voor onze klanten. Voor de oplossingen en producten die wij aanbieden, werken wij samen met onze partner MMOX, specialist in cyberveiligheid.

Wij bieden momenteel drie cybersecurity-oplossingen aan:

  1. De Online Cyberscan; scan de digitale veiligheid van uw website, mail en bedrijfsnetwerk
  2. Cyber Veilig & Zeker; onze vier-in-één-oplossing voor MKB-klanten
  3. De zakelijke cyberverzekering; verzeker uw bedrijf tegen schade door cybercriminaliteit

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze inzichten, tips en trends