Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Technologie

Cybertech

Technologische ontwikkelingen

De wondere wereld van de technologische ontwikkelingen staat nooit stil. Maar helaas brengt dat cybercriminelen ook op ideeën. Blijf op de hoogte van de actuele stand van zaken.

Meer over technologie en cybercrime

Het risico van AI voor ondernemers

Kunstmatige intelligentie (AI) neemt de wereld in rap tempo over. Dit heeft ook risico’s voor ondernemers. Wees bewust van de grootste risico's voordat u kiest voor een AI-model om uw bedrijf te ondersteunen.

Waarom VPN handig is: voordelen van een virtueel privénetwerk

VPN, of Virtual Private Network, is een technologie waarmee u veilig toegang krijgt tot gegevens en uw bedrijfsnetwerk; overal ter wereld. Is een VPN iets voor uw bedrijf? 

Hoe back-ups en gegevensherstel uw bedrijf kunnen redden

Waarom zou ik een back-up maken als ik nooit gegevens ben verloren? Dat is een vraag die Greg Bak van Xopero soms krijgt van bedrijven. In dit artikel vertelt hij samen met Ashley Schut van ESET Nederland over het nut van regelmatige back-ups.

icoon
ABN AMRO

Podcast De Innovatiegolf

Een podcast over technologische innovaties. Elke aflevering schuift een andere ondernemer aan tafel bij podcast-host en startup-kenner Harry Dijkema en tech-expert Julia Krauwer. 

ABN AMRO

Webinars

Onze experts verzorgen regelmatig webinars over thema's als biodiversiteit, cybersecurity, duurzaamheid en social impact. Volg online de webinars en blijft op de hoogte van actuele onderwerpen en ontwikkelingen uit verschillende sectoren.

Meld u aan voor onze Insights nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze inzichten, tips en trends