Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Bart Banning

Bart Banning

Sector Banker Transport & Logistiek

Bart Banning is sector banker Transport en Logistiek. Vanuit zijn rol heeft hij veel contact met ondernemers en ondersteunt hij de sectorcollega's binnen de bank. Hiervoor schrijft hij publicaties met een thematische insteek, zoals bijvoorbeeld cybersecurity. En onderhoudt hij zijn netwerk met bedrijven en brancheorganisaties zoals TLN, BLN, Dinalog, NDL en Connekt. en ook schrijft hij columns en expert-artikelen voor Nieuwsblad Transport en Logistiek.

Belangrijke uitdagingen voor de sector liggen op het gebied van strategievorming, krapte op de arbeidsmarkt, de beperking van CO2-uitstoot en de impact daarvan op de bedrijfsvoering. Het vraagt om een efficiëntere benutting van beschikbare capaciteit. Technologie en digitalisering worden bepalende factoren om de de sector vooruit helpen.

Bart Banning
Gloeilamp
Zero emission stadslogistiek

Zero Emissie Stadslogistiek

Expertise van Bart Banning

De transportsector heeft grote ambities op het gebied van CO2-reductie. De Green Deal Zero Emissie Stadslogistiek is een specifiek thema waar de ontwikkelingen erg snel gaan. Bart Banning vertelt u graag meer over dit thema tijdens uw evenement.

Transport en logistiek

Sector Transport & Logistiek

De sector transport en logistiek profiteert van de aangetrokken wereldwijde goederenhandel en industriële productie. Door het herstel heeft de sector last van een groeiend personeelstekort. Stijgende brandstofkosten en lonen zorgen voor hogere transporttarieven. Bedrijven moeten blijven inzetten op digitalisering en verduurzaming.

Meld u aan voor onze Insights nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze inzichten, tips en trends