Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Henk Hofstede

Henk Hofstede

Sector Banker Retail

Henk Hofstede is sector banker Retail. Samen met 60 gespecialiseerde teamgenoten adviseert hij bedrijven in de retailsector. Het snel veranderde winkelgedrag en diverse trends hebben een enorme impact op de businessmodellen van retailers. Deze ontwikkelingen maken de sector uitdagend en dwingen ondernemers tot aanpassingsvermogen, flexibiliteit en innovatie. Henk focust zich op de branches foodretail, non-food, automotive en groothandel non-food. 

Henk doet onder meer onderzoek naar veranderend consumentengedrag, e-commerce en big data, nieuwe verdienmodellen en technieken zoals blockchain, samenwerking en kansen die duurzaamheid en circulariteit de sector kunnen bieden. Henk gaat graag het gesprek aan over de diverse trends en nieuwe verdienmodellen. Hij was eerder jarenlang regiodirecteur Kleinbedrijf bij ABN AMRO. 

Henk Hofstede
Gloeilamp

Henk Hofstede in de media

Retail

De retailsector

Online winkelen groeit. Naast retailers van kleding, schoenen en nieuwe auto's, hebben ook fysieke winkels het zwaar. Goede onlineproposities heeft veel retailers door de crisis geholpen. De verwachting is dat in de winkelstraat kwantiteit ruimte maakt voor kwaliteit, inspiratie en beleving.

Meld u aan voor onze Insights nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze inzichten, tips en trends