Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

David Bolscher

David Bolscher

Sectoreconoom Zorg en Thema’s

David Bolscher is sectoreconoom bij ABN AMRO. Hij doet onderzoek naar ontwikkelingen in de zorgsector en op thema’s als circulariteit en sociale vraagstukken. De combinatie van cijfermatige analyses en kennis van organisaties en experts brengt unieke inzichten. Inzichten waarmee hij een bijdrage wil leveren aan onder andere een lagere werkdruk in de zorg, minder gebruik van grondstoffen en dus minder afval, het beperken van schade aan biodiversiteit en het klimaat en sociale gelijkheid.

Met zijn analyses geeft David duiding aan onderliggende trends. Naast het gebruik van data, zijn gesprekken met organisaties en experts cruciaal om te komen tot nieuwe inzichten. Neem vooral contact met hem op om over deze aandachtsgebieden van gedachten te wisselen. Voorheen werkte David als consultant bij Deloitte. Hij studeerde Economie en Filosofie aan de Universiteit van Amsterdam.

David Bolscher
Healthcare

De zorgsector

De zorg verandert, verduurzaamt en verbetert continu. Om de zorg betaalbaar te houden is het belangrijk dat iedereen tot op hoge leeftijd thuis kan blijven wonen en zelf regie kan houden. Dat vereist samenwerking en gebruik van digitale hulpmiddelen. 

Meld je aan voor onze Insights nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze inzichten, tips en trends