Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Albert Jan Swart

Julia Krauwer

Sector Banker Technologie, Media & Telecom

Julia Krauwer is sector banker TMT (Technologie, Media & Telecom) bij ABN AMRO. Zij houdt zich dagelijks bezig met de impact van technologie op bedrijfsmodellen. Julia verbindt graag bedrijven en mensen op weg naar een maatschappij waarbij technologie zorgt voor groei, verduurzaming en samenwerking. Zij wisselt dan ook graag met u van gedachten over de ontwikkelingen in de TMT-sector en uw visie op de toekomst.

Julia heeft een achtergrond in taal- en communicatiewetenschap en schreef eerder o.a. op Emerce over kunstmatige intelligentie. Als innovatiemanager binnen ABN AMRO initieerde zij diverse projecten op het gebied van Artificial Intelligence (AI) en blockchaintechnologie.

Albert Jan Swart
Gloeilamp
Duurzaam digitaliseren

Duurzaam digitaliseren

Expertise van Julia Krauwer

Digitale technologie biedt allerlei kansen op het gebied van verduurzaming. Tegelijkertijd heeft IT zelf ook een ecologische voetafdruk. Julia Krauwer vertelt er graag meer over op uw evenement.

ABN AMRO
ABN AMRO

Podcast De Innovatiegolf

Een podcast over technologische innovaties. Elke aflevering schuift een andere ondernemer aan tafel bij podcast-host en startup-kenner Harry Dijkema en tech-expert Julia Krauwer. 

tmt sector

Sector Technologie, Media & Telecom

De sector Technologie, Media & Telecom groeit snel. Door de toenemende inzet van software, algoritmen en sensoren staat ze aan de basis van digitale vernieuwing in andere sectoren. Zelf ondervindt de sector ook de disruptieve gevolgen van de digitale vernieuwing. Dit maakt het dynamisch.

Meld u aan voor onze Insights nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze inzichten, tips en trends