Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Claire van Staaij

Claire van Staaij

Sector Banker Vastgoed

Claire van Staaij is sector banker Vastgoed. Zij gaat graag het gesprek aan over de trends en ontwikkelingen in de markt. Daarmee is zij een klankbord voor ondernemers, investeerders en andere stakeholders. De verduurzaming van de gebouwde omgeving is voor haar een belangrijk thema.

Claire studeerde Rechten aan de Universiteit van Utrecht. Een deel van haar opleiding volbracht Claire aan de University of East London. Claire startte haar loopbaan in het vastgoed in 1993 bij Jones Lang Lasalle. Daarna was zij in diverse rollen in binnen en buitenland werkzaam voor ING. Haar domein was hier institutioneel beleggen in niet- beursgenoteerde vastgoedfondsen. Ook heeft zij ruime ervaring in het Corporate Vastgoed. Haar gecombineerde ervaring en netwerk wendt zij graag aan om kansen en toegevoegde waarde te creëren voor klanten van ABN AMRO. Claire publiceert met enige regelmaat.

Claire van Staaij
Real Estate

De vastgoedsector

De waarde van het Nederlandse vastgoed is sterk gestegen. Door de economische groei was er meer vraag naar kwaliteit en duurzaamheid. Die waarde komt onder druk te staan als gevolg van het coronavirus. Technologie en hergebruik kan de opbrengsten optimaliseren, kosten reduceren en een bijdrage leveren aan de verduurzaming van de sector.

Meld u aan voor onze Insights nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze inzichten, tips en trends