Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

David Kemps

David Kemps

Sector Banker Industrie

David Kemps is sector banker Industrie. Volgens David kan een bank geen hechte klantrelatie opbouwen zonder een goed begrip van de sector. Hij is vaak een klankbord voor ondernemers, investeerders en andere stakeholders. David stelt zijn interne en externe netwerk open om kansen en toegevoegde waarde te creëren voor klanten van ABN AMRO. 

David geeft lezingen en publiceert over grote trends en thema's binnen de industrie zoals Smart Industry, Internet of Things, 3D-printing, servitization, Smart Cities, biokunststoffen en circulariteit. Daarnaast maakt hij specifieke analyses van industriële subsectoren zoals de verpakkingsindustrie, machinebouw, kunststof- en rubberindustrie, fotonica en hightech systems.

David Kemps
Servitization

Servitization

Expertise van David Kemps

Diensten krijgt een steeds grotere rol in het verdienmodel van maakbedrijven. Het thema 'servitization' staat centraal in veel van het onderzoek en de publicaties van David Kemps. Hij vertelt graag meer over dit thema tijdens een evenement.

David Kemps in de media

Sentiment industriele ondernemers is hersteld van zomerdipje

De industriesector

De industrie is een zwaargewicht in onze economie. De export is een aanjager maar zorgt ook voor onzekerheid. Samenwerking in de keten, innovatie en duurzaamheid hebben een positieve invloed op de groei. Investeren in nieuwe technologieën blijft nodig om het concurrentievoordeel te behouden.

Meld je aan voor onze Insights nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze inzichten, tips en trends