Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Pierre Berntsen

Pierre Berntsen

Directeur Agrarische Bedrijven

Pierre Berntsen is verantwoordelijk voor de strategie en het beleid van ABN AMRO in de agrarische sector. Daarnaast is hij inhoudelijk betrokken bij de Nederlandse veehouderij. Samen met collega's en sectorspecialisten vertaalt hij trends in de markt en de samenleving naar de voedingsketen en naar boeren en tuinders. Het lange termijn perspectief voor boeren en tuinders is daarbij leidend.

Pierre verdiept onze visie door onderzoek en door intensief contact met de diverse agrarische subsectoren. Hij deelt de visie graag in gesprekken met klanten, maar ook in publicaties, interviews en presentaties. Pierre is zijn gehele leven al verbonden met de agrarische sector. Zijn ouders hadden een veevoederbedrijf en de grootouders een boerderij. Hij volgde zijn opleidingen aan de HAS Den Bosch en de Wageningen Universiteit.

Pierre Berntsen
Gloeilamp
ABN AMRO
Agrarisch

De agrarische sector

De Nederlandse land- en tuinbouw kenmerkt zich door productiviteit en kwaliteit. Het merendeel van de productie wordt geëxporteerd. Duitsland, België en het Verenigd Koninkrijk zijn de belangrijkste bestemmingen.

Meld u aan voor onze Insights nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze inzichten, tips en trends