Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Amad Khan

Amad Khan

Sectoranalist Zorg, Technologie, Media & Telecom en Zakelijke Dienstverlening

Amad Khan is sectoranalist binnen Sector Expertise. De focus van zijn werkzaamheden, binnen deze rol, ligt op de sectoren ZorgTechnologie, Media & Telecom (TMT) en Zakelijke Dienstverlening. Zijn analyses hebben betrekking op de trends en ontwikkelingen in deze sectoren. Daarbij zijn innovatie en duurzaamheid terugkerende onderwerpen.

Vanuit een financieel-bedrijfskundige studieachtergrond werkte Amad eerder als strategisch data-analist bij ICS. Met zijn brede interesse in economie, geschiedenis en filosofie probeert hij de huidige economische en maatschappelijke vraagstukken vanuit een nieuw perspectief te bezien.

Amad Khan

Sector Technologie, Media & Telecom

De sector Technologie, Media & Telecom groeit snel. Door de toenemende inzet van software, algoritmen en sensoren staat ze aan de basis van digitale vernieuwing in andere sectoren. Zelf ondervindt de sector ook de disruptieve gevolgen van de digitale vernieuwing. Dit maakt het dynamisch.

De zorgsector

De zorg verandert, verduurzaamt en verbetert continu. Om de zorg betaalbaar te houden is het belangrijk dat iedereen tot op hoge leeftijd thuis kan blijven wonen en zelf regie kan houden. Dat vereist samenwerking en gebruik van digitale hulpmiddelen. 

Zakelijke dienstverlening

De zakelijke dienstverlening is de smeerolie van de kenniseconomie. Het is de sector waar mens en kennis centraal staan en nieuwe manieren van werken veelal het eerst worden toegepast. Het is een proeftuin voor andere sectoren. Ook kan het een belangrijke aanjager in de transitie naar een circulaire economie worden.

Meld je aan voor onze Insights nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze inzichten, tips en trends