Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Man betaalt met zijn telefoon bij een kiosk.

Klantenwerving

Hoe komt u aan nieuwe klanten?

Zonder klanten geen bedrijf en geen omzet en dus geen succes. Als u aan nieuwe klanten wilt komen, moet u inzetten op acquisitie. Bekijk het overzicht van alle artikelen over het werven van nieuwe klanten.

Speciaal voor ondernemers

Tips voor ondernemers

Hoe laat u uw bedrijf groeien? Wat zijn de fijne kneepjes van acquisitie, netwerken, time management of administratie? De beste tips voor uw onderneming krijgt u van andere ondernemers.

Ondernemer en privé

Als ondernemer werkt u dagelijks aan de groei van uw bedrijf. Maar heeft u ook aandacht voor uw eigen situatie? Zo vormen een hypotheek en goed pensioen vaak een uitdaging voor ondernemers.

Alles voor zzp'ers

Als zzp'er moet u veel zelf doen. Gelukkig staat u er niet alleen voor. Wij helpen u graag met informatie en financieel advies. Daarom hebben we een aantal relevante zaken speciaal voor zzp'ers op een rij gezet.

Verhuisdoos wordt uitgepakt in een nieuw kantoor.

Voor de groeiende ondernemer

Uw bedrijf laten groeien? Wij zijn er voor u. Of u nu financiering nodig heeft, advies, of tips. Met de juiste producten en diensten en met advies van onze experts met oog voor zakelijk én privé kunt u zich richten op ondernemen.

icoon