Insights nieuwsbrief

Insights

Inzicht, trends en tips voor ondernemers in elke sector

Provada 2021

Evenementen

Wilt u meer weten over onderwerpen als vastgoed, treasury, cybersecurity, klimaatverandering, de energietransitie of big data? Op zoek naar inspiratie voor uw vakgebied? ABN AMRO houdt evenementen met inspirerende sprekers.

Rusland-Oekraïne conflict en uw betaalzaken

Oorlog in Oekraïne

De gevolgen van de invasie van Oekraïne door Rusland worden wereldwijd gevoeld. Bekijk de veelgestelde vragen over uw bankzaken, sectorinformatie en economisch nieuws over de oorlog in Oekraïne.

icoon
Insights nieuwsbrief

Insights nieuwsbrief

  • Duiding bij het economisch nieuws
  • Ontwikkelingen, cijfers en thema's
  • Inspirerende ondernemersverhalen
  • Inzicht van onze sectoreconomen en cyberexperts
  • Verslagen van evenementen
Zero emission stadslogistiek

Human Capital

Expertise van Han Mesters

In de sector zakelijke dienstverlening staat de medewerker centraal. Dat is de reden dat HR een kernactiviteit wordt. Voor ABN AMRO brengt sector banker Han Mesters de effecten hiervan in zicht. Hij vertelt u graag meer over dit thema tijdens uw evenement.

icoon
Wegwijs op Insights

Wegwijs op Insights

Waar vind ik sectorinformatie? Hoe denkt ABN AMRO over belangrijke economische thema’s en kan ik me wapenen tegen cyberaanvallen? Het antwoord vindt u op Insights en zoeken in onze kennisbank is nu nog makkelijker.

Macro Economie

Macro-economie

Hoe staat de Nederlandse economie ervoor? Wat zijn de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, woningmarkt, of de loonontwikkeling? Deze onderwerpen en nog veel meer worden binnen de rubriek macro-economie besproken.

De nieuwsbrief van ruim 45.000 ondernemers

Kies zelf welke sectoren en cybersecurity thema's u wilt volgen.