Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

Security Awareness & Educatie

Expert Academy

Medewerkers van organisaties zijn het favoriete doelwit van cybercriminelen. Risicobewustzijn op elk niveau is daarom een must. Richard Verbrugge is Information Security Risk Officer bij ABN AMRO en expert op het gebied van cybersecurity en het treffen van maatregelen. Hij vertelt u graag meer over diverse type aanvallen en wat de motieven en methodes zijn van cybercriminelen.

Richard Verbrugge
Information Security Risk Officer

Richard Verbrugge

Bij ABN AMRO informeer en train ik collega’s over relevante ontwikkelingen op het gebied van cybercriminaliteit en cybersecurity. Mijn werk inspireerde mij een thriller over cybercrime te schrijven: ‘De lokroep van de schaduw’.

Thema: Security Awareness & Educatie

Medewerkers van organisaties zijn het favoriete doelwit van cybercriminelen. Naast goede cybersecurity maatregelen zijn bewustwording en gedragsverandering belangrijke thema’s in mijn verhaal. Uiteraard vertel ik u ook graag over de diverse typen aanvallers, hun motieven en methoden en wat er tegen te doen.

ABN AMRO

Cybersecurity in de zorg

Veel ondernemers in de zorg krijgen regelmatig te maken met cybercriminaliteit. Hoe kunt u uw zorginstelling of onderneming beschermen tegen cyberdreigingen? Bekijk het cyberwebinar ‘Cybersecurity in de zorg’ voor meer informatie en tips.

ABN AMRO

Meedenkers - Talkshow over cybercriminaliteit

In deze talkshow bespreken verschillende ondernemers en experts de impact die cybercriminaliteit kan hebben op uw bedrijf en hoe u uw organisatie daartegen kan bewapenen.

Veilig zakendoen

ABN AMRO

Cyber Response Plan

Bent u voorbereidt op een datalek, fraude of onbeschikbaarheid van data en systemen?

ABN AMRO

Phishing

Phishing is nog steeds de meest gebruikte methode van cybercriminelen om uw organisatie binnen te dringen.

Verkeersbord met uitroepteken

Ransomware

Ransomware is een vorm van cybercriminaliteit waarbij criminelen uw systemen gijzelen en u chanteren voor losgeld.

Meld u aan voor onze Insights nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze inzichten, tips en trends