In 2019 staat Insights Live in het teken van ‘Winst op alle fronten’. Echte winst is namelijk niet alleen financieel maar draagt ook positief bij aan mens en milieu. Het is uitdagend om de winst op al die fronten te laten groeien. Tijdens ABN AMRO Insights Live nemen sprekers van wereldformaat SME, CB & CIB relaties mee in vier actuele thema’s. De seminars onder leiding van dagvoorzitter Rens de Jong vinden van dinsdag 12 tot met vrijdag 15 februari plaats.

Veelgestelde vragen

14:00 Ontvangst en registratie
15:00 Start programma
17:00 Einde programma met aansluitende borrel en walking dinner
19:30 Aanvang tenniswedstrijd

Ahoy Rotterdam
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam 

Het Insights Live seminar vindt plaats in de Conference Room op de 2e verdieping.

Alle bezoekers van het WTT Insights Live zijn verplicht een geldig identiteitsbewijs mee te nemen. Dit geldt zowel voor relaties als voor ABN AMRO medewerkers.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de ABN AMRO Servicelijn op telefoonnummer: 085 - 017 00 51 (uitsluitend bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur).

Vanuit de richting Amsterdam/Den Haag
Volg de A4 aan tot Den Haag. Pak dan de A13 richting Rotterdam en daarna de A20 richting Hoek van Holland. Neem de A4 door de Beneluxtunnel. Volg hierna de A15 Ring Rotterdam Zuid. Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Volg na de afslag de borden met de aanduiding: Ahoy. 

Vanuit de richting Dordrecht/Breda
Volg de A16 aan richting Rotterdam. Kies op de A16 voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Volg na de afslag de borden met de aanduiding: Ahoy. 

Vanuit de richting Utrecht
Houd de A12 tot Gouda aan. Volg dan de A20 richting Rotterdam. Neem op de A20 afslag A16 richting Dordrecht/Breda. Kies na de van Brienenoordbrug voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Volg na de afslag de borden met de aanduiding: Ahoy. 

Vanuit de richting Zeeland/Roosendaal
Houd de A29 richting Rotterdam aan. Rijd de A29 helemaal uit, de richting Ahoy staat al aangegeven. Volg na de afslag de borden met de aanduiding: Ahoy.

Voor dit seminar heeft u, indien dit van te voren is aangevraagd, een parkeerticket ontvangen. Met dit parkeerticket heeft u toegang tot P1 t/m P3. Dit zijn de grote parkeerterreinen naast Ahoy Rotterdam. U heeft de parkeerkaart nodig voordat u het terrein oprijdt. Na afloop kunt u het terrein zo verlaten.

Het evenement is voor zakelijke klanten van ABN AMRO. Het aanmelden gaat via relatiemanagers. Wanneer u in de doelgroep valt en erbij wilt zijn, neem dan contact op met uw relatiemanager.