WTT INSIGHTS LIVE 2020

#GAMECHANGERS: Verslagen & Insights

Vernieuwen en veranderen roept vaak weerstand of ongeloof op. Maar echte ondernemers en wetenschappers trekken zich niets aan van de regels van het spel. Tijdens WTT Insights Live 2020 spraken we vernieuwers en hoorden we verhalen over succes, falen en uitdagingen die we samen moeten overwinnen. Op deze pagina vindt u de verslagen van de seminars.

Power play

Energietransitie is de sleutel tot een schonere wereld en helaas ook ongelofelijk complex. Verduurzaming is dus een enorme uitdaging, maar waar vind je de echte gamechangers?

Next practices

De wereld om ons heen heeft zich altijd ontwikkeld, maar het tempo waarin veranderingen plaatsvinden neemt toe. Een organisatie die klaar is voor de toekomst focust niet op 'best practices' maar op 'next practices'.

Pandora's box

List en bedrog veranderen de wereld om je heen. En dat zorgt voor vragen: bij jezelf, de buitenwereld en bij opsporingsdiensten. Wie wist ervan? Wat is er precies gebeurd? En op welke manier kan het bedrijf verder?

Revolution of trust

Vertrouwen zorgt ervoor dat we kunnen navigeren in onzekere tijden; wanneer we in de ander geloven zijn we in staat stappen voorwaarts te doen. Steeds meer informatie wordt echter in twijfel getrokken en wat dan?

WTT Insights Live 2020

Vier dagen lang onderzochten wij op WTT Insights Live met inspirerende sprekers de energietransitie, next practices, de wereld van list en bedrog en wie u nog wel of niet kunt vertrouwen.

Hulp nodig?

Bekijk het overzicht van alles wat u zelf kunt regelen. Heeft u een vraag waar u zelf niet uitkomt? Dan kunt u ons bellen of appen.