Alles voor zzp'ers

Zelfstandig maar niet alleen

Als zzp'er moet u veel zelf doen. Gelukkig staat u er niet alleen voor. Wij helpen u graag met informatie en financieel advies. Daarom hebben we een aantal relevante zaken speciaal voor zzp'ers op een rij gezet.
ABN AMRO Boekhouden

ABN AMRO Boekhouden

Uw complete boekhouding in Internet Bankieren. Alle bonnetjes en uitgaande facturen worden voor u in de juiste categorie geboekt, zodat u tijd overhoud voor wat écht belangrijk is.

Mogelijkheden

Zakelijke lening

Eindelijk het perfecte winkelpand gevonden en extra geld nodig voor de verbouwing en inrichting? Wij helpen u graag met het vinden van een financiering die bij uw situatie past. Weet u al wat u nodig heeft? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Basis voor ondernemen

Zakelijke rekening openen

Ondernemer zonder zakelijke rekening? Dat komt goed uit! Een zakelijke rekening is nu voor elke ondernemer het eerste half jaar gratis, of u net gestart bent of al langer onderneemt. Ook uw online transacties zijn een half jaar lang gratis.

Tikkie voor bedrijven

Ontdek ook het gemak van Tikkie voor bedrijven

80% van uw betalingen binnen één dag ontvangen? Vervang uw factuur door een Tikkie en loop uw betaalachterstanden in. Enthousiast? Gebruik Tikkie nu ook voor uw bedrijf. Meld u direct online aan.

Meer informatie
Business Card

Business Card

Een zakelijke creditcard voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf voor maar €30,- per jaar per kaart. U en uw medewerkers kunnen hiermee in binnen- en buitenland betalen en geld opnemen met 180 dagen Aankoopverzekering.

VraagHugo

VraagHugo: zelf via vraag en antwoord juridische documenten maken

U wilt als ondernemer de juiste juridische documenten hebben, bijvoorbeeld een privacy statement. Met VraagHugo kunt u als ondernemer zelf documenten op maat maken in een paar eenvoudige, online stappen.

Hulp nodig?

Bekijk het overzicht van alles wat u zelf kunt regelen. Heeft u een vraag waar u zelf niet uitkomt? Dan kunt u ons bellen of appen.