Next practices

Verslagen & Insights

Van 'best' naar 'next practices', maar waar vind je de benodigde kennis? Hoe zorg je ervoor dat een organisatie blijft leren en ook morgen nog relevant is?

Waarom dit het decennium van de feniks is

Vergeet de unicorn, dit wordt het decennium van de feniks. Gevestigde bedrijven die zichzelf opnieuw uitvinden en er sterker uitkomen. Bestsellerauteur en serie-ondernemer Peter Hinssen legt uit hoe bedrijven relevant blijven in tijden van radicale innovatie.

The day after tomorrow: drie technologieën die de wereld veranderen

Technologische ontwikkelingen komen met duizelingwekkende snelheid op ons af. De veranderingen zijn nauwelijks bij te benen. Wat staat ons te wachten? Drie experts laten hun licht op ontwikkelingen die de wereld ingrijpend gaan veranderen.

De sprekers in dit WTT Insights Live-programma

WTT Insights 2020

Peter Hinssen - Mede-oprichter & partner nexxworks

Peter is serie-ondernemer, adviseur en auteur van verschillende boeken. Hij geeft college op onder meer MIT in Boston en de London Business School. Peter is mede-oprichter van nexxworks en hij helpt bedrijven om innovatiever en flexibeler te worden om te kunnen groeien in de toekomst.

WTT Insights 2020

Dominique Hermans - Algemeen directeur Randstad Nederland

Dominique is in 2018 benoemd tot algemeen directeur van Randstad Nederland. In de 17 jaar daarvoor bekleedde zij verschillende functies binnen de groep waaronder algemeen directeur van Tempo-Team Nederland en België. In Nederland heeft Randstad een jaaromzet van ongeveer 3,6 miljard euro.

WTT Insights 2020

Kees Eijkel - Directeur business development QuTech

Kees is directeur business development bij het Delftse QuTech. Dit onderzoekscentrum is wereldwijd toonaangevend als het gaat om quantum computing en quantum internet, in potentie revolutionaire technologieën die oplossing kunnen bieden voor de grootste uitdagingen.

Sustainable Design

Thimon de Jong - Oprichter Whetston

Thimon de Jong is keynote speaker, leadership trainer en docent aan de Universiteit van Utrecht. In 2014 richtte hij Whetston op, een denktank over toekomstig menselijk gedrag en maatschappelijke verandering en de impact hiervan op strategische besluitvorming. Thimon heeft veel kennis over de acceptatie van technologie en de manier waarop je innovatie kunt versnellen.

WTT Insights 2020

Rens de Jong - Dagvoorzitter

Rens is presentator bij BNR Nieuwsradio, maakt televisieprogramma’s, leidt debatten op congressen en seminars. Hij is gespecialiseerd in alles wat het ondernemerschap raakt. Rens is ervan overtuigd dat bij alle belangrijke veranderingen in ons leven, in onze maatschappij, in de wereld, ondernemers & bedrijven een sleutelpositie vertegenwoordigen.

Hulp nodig?

Bekijk het overzicht van alles wat u zelf kunt regelen. Heeft u een vraag waar u zelf niet uitkomt? Dan kunt u ons bellen of appen.