Revolution of trust

Verslagen & Insights

Snelle en efficiënte transacties en het omarmen van innovaties vallen of staan met vertrouwen. Maar hoe win je iemand écht voor je in een wereld waarin twijfel regeert?

Wat gebeurt er met vertrouwen als twijfel regeert?

Vertrouwen zorgt ervoor dat we kunnen navigeren in onzekere tijden. Steeds meer informatie en instituties worden echter in twijfel getrokken. En wat dan? Wat gebeurt er met vertrouwen als twijfel regeert?

De sprekers in dit WTT Insights Live-programma

WTT Insights 2020

Guus Hiddink - Voetbalcoach

Guus was onder andere coach van clubs als Chelsea, Real Madrid, Fenerbahçe, PSV en tot eind juni 2015 bondscoach van het Nederlands Elftal. Momenteel is hij bondscoach van het Olympisch elftal van China. Als bondscoach leidde Guus onder andere Zuid-Korea, Australië, Rusland en Turkije. Waar ter wereld hij verschijnt, Guus Hiddink slaagt erin mensen voor zich te winnen en is daarmee de ultieme belichaming van een ‘people’-manager.

WTT Insights 2020

Siri Beerends - Cultuursocioloog

Siri is cultuursocioloog en schrijver. Met gevoel voor maatschappelijke urgentie draagt ze regelmatig bij aan het publieke debat over kunstmatige intelligentie, robotica, big data en algoritmen. Ze is werkzaam bij medialab SETUP waar ze de ethische implicaties van opkomende digitale technologieën onderzoekt. Daarnaast is ze promovendus aan de Universiteit Twente waar ze onderzoek doet naar authenticiteit in de context van kunstmatige intelligentie.

WTT Insights 2020

Arent Jan Hesselink - COO Edelman EMEA

Arent Jan is chief operating officer bij Edelman EMEA, het grootste communicatie- en marketingbureau van de wereld. Edelman helpt bedrijven en organisaties bij het ontwikkelen, promoten en beschermen van hun merken en reputaties. Ieder jaar publiceert het bedrijf de Trust Barometer dat inzicht geeft in de ontwikkeling van vertrouwen.

WTT Insights 2020

Jarno Duursma - Oprichter Studio Overmorgen

Jarno is auteur van vier boeken over digitale technologie. Zijn twee meest recente rapporten gaan over ‘Machines met verbeeldingskracht‘ en over ‘Deepfake technologie’. In de visie van Jarno kan deepfake-technologie een tsunami aan nepnieuws opleveren, sociale onrust genereren en het vertrouwen in instituties ondermijnen.

WTT Insights 2020

Annemarie Buitelaar - Directeur Marktplaats

Als General Manager bij eBay-dochters 2dehands.be en Marktplaats is Annemarie Buitelaar verantwoordelijk voor alle activiteiten van de eBay Classifieds in de Benelux. Annemarie’s loopbaan startte in de telecomsector bij KPN waar zij onder meer leiding gaf aan SIMYO in België. In 2009 maakte zij de overstap naar de online eBay Classifieds wereld.

WTT Insights 2020

Rens de Jong - Dagvoorzitter

Rens is presentator bij BNR Nieuwsradio, maakt televisieprogramma’s, leidt debatten op congressen en seminars. Hij is gespecialiseerd in alles wat het ondernemerschap raakt. Rens is ervan overtuigd dat bij alle belangrijke veranderingen in ons leven, in onze maatschappij, in de wereld, ondernemers & bedrijven een sleutelpositie vertegenwoordigen.

Hulp nodig?

Bekijk het overzicht van alles wat u zelf kunt regelen. Heeft u een vraag waar u zelf niet uitkomt? Dan kunt u ons bellen of appen.