Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Duurzaamheid netwerken

Netwerken voor duurzaamheid

Elkaar op ideeën brengen. Aanvullen. Samenwerken. Daarom zijn er steeds meer netwerken van duurzame ondernemers en organisaties.

Sustainability Expertise Team

Heeft u een duurzaam businessplan? Spar met ons over uw financiering.

Groene 100

Samen met u de duurzaamheidstransitie mogelijk maken. Daarvoor zetten de experts van de 'Groene 100' hun kennis en expertise in.

Impact Nation

Impact Nation helpt ondernemers met de praktijk van verduurzaming. In 100 dagen van challenge tot oplossing.

Impact Nation Demo Day

Impact Nation: Beyond Zero

Impact Nation helpt organisaties versnellen op het gebied van duurzaamheid. Tijdens het event Beyond Zero wordt de gelijknamige film vertoond om ondernemers te inspireren duurzame stappen te nemen. Hierbij is het doel: van inspiratie naar actie. Laat u inspireren en vergroot uw netwerk door deel te nemen aan het event.

Healix

Sustainable Energy & Recycling

We helpen ondernemers die actief zijn in de duurzame energie- en/of grondstoffentransitie. Vanuit onze kennis en expertise denken we graag mee over financiële- en strategische vraagstukken. Of het nu gaat om financiering of het meedenken in de ontwikkeling van een nieuw bedrijfsmodel.

Retailer of the Year

Retailer of the Year 2023

‘Retailer of the Year’ is de jaarlijkse verkiezing waar consumenten hun mening kunnen geven over hun favoriete (web)winkels. Dit jaar was het de 21e editie. Ontdek wie de winnaars zijn gevallen en lees inspirerende ondernemersverhalen.

Beeldbankieren over duurzaamheid

Beeldbankieren over duurzaamheid

  • Ga met ons in gesprek over duurzaamheid
  • Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek via video
  • Samen bespreken we uw duurzame initiatieven of oplossingen
Provada intro

PROVADA 2023

Ook dit jaar nam ABN AMRO deel aan PROVADA, de grootste vastgoedbeurs van Nederland. Op 13, 14 en 15 juni deelden interessante sprekers bij de stand van de bank, manieren om mensen en organisaties te activeren om samen positieve impact te maken op de gebouwde omgeving.

Meer dan een bank

Meer dan een bank

  • Wij helpen u graag met meer dan alleen bankproducten
  • Veilig, duurzaam en slim ondernemen
  • Als partner in ondernemen helpen we u met oplossingen die verder gaan
Retailer of the Year

Evenementen

Wilt u meer weten over onderwerpen als vastgoed, treasury, cybersecurity, klimaatverandering, de energietransitie of big data? Op zoek naar inspiratie voor uw vakgebied? ABN AMRO houdt evenementen met inspirerende sprekers.

icoon