Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Evenementen

ABN AMRO organiseert evenementen met inspirerende sprekers uit binnen- en buitenland. Van ons eigen Economisch Bureau en Sector Expertise en van buiten de bank. Zij laten hun licht schijnen over de belangrijkste thema's van vandaag en van morgen. De afgelopen jaren stonden bijvoorbeeld cybersecurity, klimaatverandering, de energietransitie, big data en duurzaam design centraal.

Circulaire evenementen

Agenda

Bekijk de komende evenementen, colleges, workshops en seminars van CIRCL, het circulaire platform van ABN AMRO, waar business en finance samen in beweging komen voor een duurzame wereld.

Terugkijken

Kijk de laatste programma's en video's terug van CIRCL. Events waarbij experts, de zaken- en financiële wereld met elkaar verbonden worden.

Reeksen

Ontdek de reeksen artikelen en video's van CIRCL, van en met experts rond de transitie naar een circulaire economie.

Week van de Circulaire Economie 2023

Week van de Circulaire Economie

In de week van de Circulaire Economie zetten ondernemers en organisaties hun deuren open voor iedereen die meer wil weten over circulair ondernemen. Lees het laatste nieuws over de campagneweek 2024.

ABN AMRO
ABN AMRO

Webinars

Onze experts verzorgen regelmatig webinars over thema's als biodiversiteit, cybersecurity, duurzaamheid en social impact. Volg online de webinars en blijft op de hoogte van actuele onderwerpen en ontwikkelingen uit verschillende sectoren.

Evenementen

Expert Academy

Onze sector bankers en sectorexperts treden op als keynote speaker, deelnemer aan een panel, programma of podcast, of andere rollen op verschillende evenementen. Lees meer over hun expertise en nodig ze uit.

Meld u aan voor onze Insights nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze inzichten, tips en trends