Evenementen

ABN AMRO organiseert evenementen met inspirerende sprekers uit binnen- en buitenland. Van ons eigen Economisch Bureau en Sector Expertise en van buiten de bank. Zij laten hun licht schijnen over de belangrijkste thema's van vandaag en van morgen. De afgelopen jaren stonden bijvoorbeeld cybersecurity, klimaatverandering, de energietransitie, big data en duurzaam design centraal.

Circl

Circl

Circl is een circulair platform op de Amsterdamse Zuidas waar business en finance samen in beweging komen voor een duurzame wereld. Het circulaire platform organiseert diverse events op het gebied van duurzaamheid. Neem ook een kijkje achter de schermen tijdens een rondleiding door het duurzaam gebouwde pand.

The Self-Made Summit

The Self-Made Summit

Het stimuleren van vrouwelijk ondernemerschap is volgens ABN AMRO van groot belang. Voor de vierde keer op rij slaat de bank de handen ineen met The Self-Made Summit, het business event voor vrouwen.

Webinars terugkijken

Cybersecurity in de Food- en Agrisector

21 juni 2022

Alles leren over het belang van cybersecurity voor ondernemers in de Food- en Agrisector? Kijk hier het webinar ‘Cybersecurity in de Food- en Agrisector’ dat wij onlangs organiseerden terug.

Cybersecurity in de retailsector

12 april 2022

Alles leren over het belang van cybersecurity voor ondernemers in de retailsector? Kijk hier het webinar ‘Cybersecurity in de retailsector’ dat wij onlangs organiseerden terug.

Cybersecurity voor ondernemer en onderneming

22 februari 2022

Alles leren over het belang van cybersecurity voor ondernemers en ondernemingen? Kijk hier het webinar ‘Cybersecurity voor ondernemers en ondernemingen’ dat wij onlangs organiseerden terug.

Fempower Your Growth

Fempower Your Growth

Hoe vaak neemt u als ondernemer nu écht de tijd stil te staan en kritisch te kijken naar uw eigen businesscase? Fempower Your Growth biedt jaarlijks een uniek tweedaags programma aan voor vrouwelijke ondernemers. Tijdens het event wordt gewerkt aan uw persoonlijke ontwikkeling en de groei van uw bedrijf.

Duurzame groeimogelijkheden voor vastgoed

PROVADA 2022

Ook in 2022 nam ABN AMRO deel aan de PROVADA, de grootste vastgoedbeurs in Nederland. We hebben in onze stand weer veel interessante gesprekken gevoerd met beursbezoekers. Dit jaar hadden we tijdens ons programma interessante sprekers over de beste duurzame groeimogelijkheden voor vastgoed.

Retailer of the Year

Retailer of the Year 2022

Wie is de Retailer of the Year 2022? Bij de consumentenverkiezing ‘Retailer of the Year’ kunnen consumenten hun mening delen over hun favoriete (web)winkels. Bekijk de genomineerden en de winnaar van deze awards.

ondernemende vrouw 2022

Winnaars Ondernemende Vrouw 2022

Wie mag de titel ‘Ondernemende Vrouw 2022’ dragen? In de categorie filantropie, duurzaam ondernemen en media personality is een winnaar bekendgemaakt tijdens de verkiezingsuitslag op donderdag 6 oktober.

ABN AMRO
Evenementen

Expert Academy

Onze sector bankers en sectorexperts treden op als keynote speaker, deelnemer aan een panel, programma of podcast, of andere rollen op verschillende evenementen. Lees meer over hun expertise en nodig ze uit.

De nieuwsbrief van ruim 45.000 ondernemers

Kies zelf welke sectoren en cybersecurity thema's u wilt volgen.