Evenementen

ABN AMRO organiseert evenementen met inspirerende sprekers uit binnen- en buitenland. Van ons eigen Economisch Bureau en Sector Expertise en van buiten de bank. Zij laten hun licht schijnen over de belangrijkste thema's van vandaag en van morgen. De afgelopen jaren stonden bijvoorbeeld cybersecurity, klimaatverandering, de energietransitie, big data en duurzaam design centraal.

Sustainable Impact voor bankiers

Dinsdag 6 en woensdag 7 december 2022

Alles leren over verduurzaming concreet toepassen in je klantgesprekken. Het is een mooie kans om als relatiemanager bij te dragen aan de duurzame transitie.

Meet & Match

Woensdag 7 december 2022

Circl en Het Versnellingshuis helpen je graag om aan de slag te gaan met Product-as-a-Service.

Leadership for Sustainable Change

Donderdag 8 december 2022

Alles leren over de grote ontwikkelingen op het gebied van duurzame transitie en hoe je een succesvolle transitie realiseert? Volg deze masterclass.

Sustainable Impact voor Private Bankiers

Donderdag 15 en vrijdag 16 december 2022

Aan de slag met concreet toepassen van verduurzaming in je klantgesprekken? Een bijdrage leveren aan de duurzame transitie als private bankier in gesprek met je vermogende klant.

Van internationale afspraken naar nationale actie

Donderdag 22 december 2022

VN-biodiversiteitstop COP15: Wat betekent het biodiversiteitsverdrag voor overheden, bedrijfsleven en de financiële sector?

Circl

Circl

Circl is een circulair platform op de Amsterdamse Zuidas waar business en finance samen in beweging komen voor een duurzame wereld. Het circulaire platform organiseert diverse events op het gebied van duurzaamheid. Neem ook een kijkje achter de schermen tijdens een rondleiding door het duurzaam gebouwde pand.

Fempower Your Growth

Fempower Your Growth

Hoe vaak neemt u als ondernemer nu écht de tijd stil te staan en kritisch te kijken naar uw eigen businesscase? Fempower Your Growth biedt jaarlijks een uniek tweedaags programma aan voor vrouwelijke ondernemers. Tijdens het event wordt gewerkt aan uw persoonlijke ontwikkeling en de groei van uw bedrijf.

Duurzame groeimogelijkheden voor vastgoed

PROVADA 2022

Ook in 2022 nam ABN AMRO deel aan de PROVADA, de grootste vastgoedbeurs in Nederland. We hebben in onze stand weer veel interessante gesprekken gevoerd met beursbezoekers. Dit jaar hadden we tijdens ons programma interessante sprekers over de beste duurzame groeimogelijkheden voor vastgoed.

Retailer of the Year

Retailer of the Year 2022

Wie is de Retailer of the Year 2022? Bij de consumentenverkiezing ‘Retailer of the Year’ kunnen consumenten hun mening delen over hun favoriete (web)winkels. Bekijk de genomineerden en de winnaar van deze awards.

ondernemende vrouw 2022

Winnaars Ondernemende Vrouw 2022

Wie mag de titel ‘Ondernemende Vrouw 2022’ dragen? In de categorie filantropie, duurzaam ondernemen en media personality is een winnaar bekendgemaakt tijdens de verkiezingsuitslag op donderdag 6 oktober.

icoon
Evenementen

Expert Academy

Onze sector bankers en sectorexperts treden op als keynote speaker, deelnemer aan een panel, programma of podcast, of andere rollen op verschillende evenementen. Lees meer over hun expertise en nodig ze uit.

De nieuwsbrief van ruim 45.000 ondernemers

Kies zelf welke sectoren en cybersecurity thema's u wilt volgen.