Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Provada 2021

Event verslagen

Heeft u een lezing gemist? Op deze pagina verzamelt ABN AMRO verslagen en Insights van afgelopen evenementen, zodat u gemakkelijk nog iets kunt terugzoeken of verdere verdieping vindt.

Biodiversity X Finance

Hoe kan de financiële sector bijdragen aan het herstel van de biodiversiteit? Dat bespreken we in deze reeks evenementen met verschillende experts, stakeholders en professionals.

Circl College Tour

Terug naar de collegebanken met Circl College Tour. In dit programma leert u alles over thema's die relevant zijn voor de transitie naar een duurzame, circulaire economie. Iedere maand nodigen we een expert, professor of visionair uit om een hoorcollege te geven over de wetenschappelijke ontwikkelingen van de toekomst.

Circulair Ondernemen: WTF?!

De talkshows 'Circulair Ondernemen: WTF?!' zijn voor ondernemingen die de switch naar circulair ondernemen willen maken. In elke aflevering presenteren we een belemmering op de Weg Tot Financiering - en een oplossing.

Energy Transition Thursday

In deze video's neemt Sector Banker Arnold Mulder u mee langs alle Green Deal voorstellen van de Europese Unie. Na twee uur bent u EU Green Deal expert.

EU Green Deal Masterclass

In de EU Green Deals Masterclass video’s neemt Arnold Mulder, Sector Banker Energie bij ABN AMRO, u mee u op een begrijpelijke manier langs alle voorstellen.

Green Building Talks

In de EU Green Deals Masterclass video’s neemt Arnold Mulder, Sector Banker Energie bij ABN AMRO, u mee u op een begrijpelijke manier langs alle voorstellen. Onder de noemer Green Building Talks hebben we in een serie online Talkshows het onderwerp “duurzaamheid in de gebouwde omgeving’’ concreet gemaakt.

Impact Nation Live!

Met het programma Impact Nation helpen we bedrijven binnen 100 dagen duurzamer te ondernemen. Impact Nation helpt ondernemers met de praktische kant van verduurzaming.

Week van de Circulaire Economie

Dé jaarlijkse campagneweek waarin veel ondernemers en organisaties hun deuren openzetten om iedereen mee te nemen in de circulaire economie. Ook dit jaar fungeert Circl, het circulair paviljoen van ABN AMRO, als centrale hub.

De Welzijnsmonitor

In de Welzijnsmonitor kunt u lezen hoe het welzijn van de Nederlandse werknemers zich ontwikkelt in de verschillende economische sectoren. Het welzijn wordt bepaald door economische groei, de werk-privé-balans, veiligheid en gelijke kansen.

Provada

Provada, de grootste vastgoedbeurs in Nederland. De vastgoedexperts van ABN AMRO stelden dagelijks een inhoudelijk programma samen om de bezoekers te inspireren en te informeren.

World Tennis Tournament Insights

Tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament organiseren wij jaarlijks de WTT Insights Live-seminars met inspirerende sprekers van wereldniveau. Zij laten hun licht schijnen over de belangrijkste thema's.

icoon
In gesprek

Video's en podcasts met onze experts

Op allerlei podia gaan onze experts en vertegenwoordigers, zoals sector bankers en sectoreconomen, in gesprek met ondernemers en anderen over actuele onderwerpen. Zij praten op Insights over zaken als duurzaam ondernemen, circulaire economie, vastgoed en social impact.

Meld u aan voor onze Insights nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze inzichten, tips en trends