Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Met bodemenergie koel in de zomer en warm in de winter

Circulair

Samen werken aan circulaire productie

Talloze bedrijven in Nederland werken aan initiatieven die bijdragen aan de circulaire economie. Hierbij gaat het er om producten en onderdelen dat hun waarde behouden en dat grondstoffen worden hergebruikt. Zo ontstaat een gesloten kringloop zonder afval en verspilling. ABN AMRO steunt deze bedrijven met advies en financiering.

Circulaire evenementen

Agenda

Bekijk de komende evenementen, colleges, workshops en seminars van CIRCL, het circulaire platform van ABN AMRO, waar business en finance samen in beweging komen voor een duurzame wereld.

Terugkijken

Kijk de laatste programma's en video's terug van CIRCL. Events waarbij experts, de zaken- en financiële wereld met elkaar verbonden worden.

Reeksen

Ontdek de reeksen artikelen en video's van CIRCL, van en met experts rond de transitie naar een circulaire economie.

Week van de Circulaire Economie 2023

Week van de Circulaire Economie

In de week van de Circulaire Economie zetten ondernemers en organisaties hun deuren open voor iedereen die meer wil weten over circulair ondernemen. Lees het laatste nieuws over de campagneweek 2024.

ABN AMRO

Circulaire insights

Wilt u meer weten over duurzaam ondernemen en van ondernemers met circulaire bedrijfsmodellen? Hier vindt u kennis en inspiratie.

Gloeilamp
circulair inkopen

Circulair inkopen

Een belangrijk onderdeel van een circulaire economie is circulair inkopen. Hiervoor moeten we zo veel mogelijk zeker stellen dat leveranciers hun producten na de gebruiksfase weer opnieuw gebruiken. Voor hergebruik of om te verwerken tot grondstof.

Energielabel

Duurzaam ondernemen in 100 dagen

Met Impact Nation helpen we bedrijven binnen 100 dagen duurzamer te ondernemen. Samen pakken we uw belangrijkste duurzaamheidsuitdaging aan.