Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

Sustainability Expertise Team

#financethefuture

Het Sustainability Expertise Team ondersteunt bestaande en nieuwe klanten bij het realiseren van duurzame en circulaire ambities. We gaan met de klant in gesprek en bekijken we hoe we de verduurzaming van het bestaande bedrijfsmodel of een nieuw duurzaam bedrijfsmodel kunnen financieren.

Zo kunnen we u helpen

Inspireren en verbinden

Wij alleen kunnen de duurzaamheidstransitie niet versnellen. Door onze collega’s te informeren over de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en te verbinden met klanten willen wij het duurzame gedachtegoed verspreiden. Een aantal collega's met expertise van duurzaamheid en duurzame financieringen in verschillende sectoren zich daarom verenigd in de Groene 100.

Nieuwe proposities ontwikkelen

Om duurzame bedrijven van dienst te kunnen zijn ontwikkelen wij verschillende proposities. Deze bestaan uit instrumenten die financiering van een duurzame onderneming mogelijk maken of workshops waarin de klant haar kansen ontdekt op het gebied van de circulaire economie. Zo kijken we net even verder dan de reguliere financieringstrajecten.

Monitoring duurzame impact

Door de impact van de bank op de duurzaamheidstransitie in kaart te brengen kunnen wij doelgericht te werk gaan. We sloten tot nu toe 44 circulaire deals af met een totale gefinancierde som van 508 miljoen euro.

Daarom Sustainability Expertise Team

Ondersteuning verduurzaming

Wij ondersteunen u bij het realiseren van uw duurzame en circulaire ambities.

Persoonlijk gesprek met expert

Onze experts bekijken samen met u hoe we de verduurzaming kunnen financieren.

Plan een afspraak

Plan meteen een afspraak in voor een persoonlijk gesprek.

icoon

Ontdek hoe wij u kunnen helpen duurzamer te worden

In deze korte video laten wij u zien welke duurzame stappen wij samen kunnen nemen voor uw onderneming.

Groei- en innovatielening

Kennis over duurzaamheid

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, feiten en cijfers rond duurzaamheid? Lees onze Insights of bezoek onze evenementen en laat u inspireren door duurzame koplopers.

Sustainable Finance Desk

Contact met het Sustainability Expertise Team

Heeft u een (uitgewerkt) duurzaam businessplan en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Spar met ons over van uw financiering. Neem contact op en u ontvangt binnen twee werkdagen een reactie.