Tips voor medici

U bent als medicus graag goed op de hoogte. Zo maakt u de beste (financiële) keuzes, zakelijk én privé. Wij praten dagelijks met medici. Wij kennen uw branche en begrijpen uw carrière. Lees hier bruikbare tips voor u als huisarts, tandarts, dierenarts of fysiotherapeut.

7 Tips voor de startende tandarts

Schaalvergroting en (para)medisch centra binnen de fysiotherapie

We zien steeds meer paramedisch centra en leefstijlcentra ontstaan waarbij de fysiotherapeut initiatiefnemer is. Hierdoor is er behoefte aan meer ruimte en aan grotere oefenzalen bij fysiotherapiepraktijkenWelke keuzes moet u maken op zoek naar meer ruimte?
Stoppen met de praktijk begin op tijd met voorsorteren

Stoppen met de praktijk: begin op tijd met voorsorteren

Huisarts Ate Jeeninga heeft zijn eigen huisartsenpraktijk overgedragen. Hij vertelt zelf over zijn ervaringen en welke keuzes hij heeft gemaakt bij de overdracht van zijn praktijk.

Een hypotheek als startende medicus

Een hypotheek als startende medicus

Wil je als startende medicus een huis kopen? Dan is het handig om te weten wat uw opties zijn en waar u rekening mee moet houden. Wij hebben de belangrijkste zaken voor u op een rij gezet.

De juiste koper van uw praktijk

De juiste koper van uw praktijk

De overdracht van uw praktijk is een ingewikkeld proces dat vele jaren voorbereiding vergt. Logisch dat dit veel vragen oproept. Hoe bereidt u zich voor, wie is een geschikte overnamepartner en wat is het juiste moment?

Pensioen opbouwen voor medici

Toekomst van huisartsenzorg en fysiotherapie

De ontwikkelingen in de gezondheidszorg volgen elkaar razendsnel op. En net als in andere branches, is het een hele uitdaging om bij te blijven. Waar liggen uw kansen?