Naar de navigatie Naar de inhoud

Een professionele uitstraling van uw bedrijf

zakelijke rekening om uw administratie gescheiden te houden

Een goede indruk maken op uw klanten

U heeft natuurlijk het liefst dat opdrachtgevers na die eerste klus vaker bij u aankloppen. Daarom levert u uw werk steeds zo goed mogelijk op. Maar dit is niet het enige dat bepaalt of u een professionele, betrouwbare indruk maakt op uw klanten. Ook een zakelijke rekening biedt hierin uitkomst. Hiermee maakt u het uw klant niet alleen makkelijk, u wekt ook vertrouwen.

 

"Ik wilde gewoon een professionele uitstraling. Ik wilde niet meer die en/of rekening."

Lucinda Douglas is nu zo'n zes jaar zelfstandig spreker, coach en schrijver. Ze stapte een paar maanden geleden over van een en/of rekening naar een zakelijke rekening. "Ik weet heel goed wat ik om moet zetten. Nu kan ik aan de hand van mijn zakelijke rekening zien hoe dicht ik bij mijn targets ben. Dat vind ik erg belangrijk."

 

De voordelen op een rij

U maakt een betrouwbare indruk. In tegenstelling tot een privérekening staat een zakelijke rekening op naam van uw bedrijf. Uw klanten zien dit onder andere terug op uw offertes, facturen én hun bankafschrift na het betalen van de factuur. Dat wekt meer vertrouwen in de professionaliteit van uw bedrijf dan wanneer zij daar uw persoonlijke gegevens zien staan.

U voorkomt verwarring bij uw klanten. Als u een privérekening gebruikt voor de betaling van uw facturen, komt uw achternaam in het transactie-overzicht te staan en niet uw bedrijfsnaam. Uw klanten verwachten daar uw bedrijfsnaam terug te zien. Dat maakt het hen lastiger de betaling te herkennen.

 

Meer weten over een zakelijke rekening?

Wilt u weten welke mogelijkheden wij bieden? Of direct een zakelijke rekening openen? Wij helpen u graag verder. Of u nu net begint met ondernemen, of al jaren ervaring heeft.

Stel uw vraag via WhatsApp

Binnen 15 minuten antwoord

Zakelijk contact via Whatsapp

We beantwoorden uw vragen graag zo snel mogelijk. Daarom zijn we ook via WhatsApp bereikbaar. Doordeweeks van 8 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot half 6. U krijgt binnen 15 minuten antwoord.